Yaren, hovedstaden i Nauru, kaldes ind imellem for Makwa eller Moqua, er teknisk set et distrikt mere end en by. anlagt i 1968 er den opkaldt efter en lokal underjordisk sø, der tjener som vandkilde til øen. Brønden er der stadig og kan besøges i nærheden af ​​lufthavnen, brønden er dog blevet indhegnet for at forhindre ulykker.

Det tager kun en time at køre hele øen rundt, så du kan gå overalt i Yaren på en smuk dag. De eneste trafiklys på øen bruges til at stoppe trafikken, så fly kan lande og lette. Prøv at leje en cykel på en af ​​de lokale købmandsforretninger for at køre de 19 kilometer rundt på øen.

For dem, der leder efter en smuk tropisk strand, så skal du tage til Abibare Bay. Havnen blev anlagt af japan og herfra er der en smuk udsigt ud over farvandet.

Buada lagunen er en ferskvands lagune, der er omkranset af en tyk række af palmetræer. Du kan ikke svømme her, men det er et dejligt sted til en eftermiddags tur. Du kan gå rundt om hele lagunen. Du kan også prøve at udforske de mange krigs og våben efterladenskaber, eller måske en klatretur på Command Ridge, som er øens højeste punkt.

Udsigten er smuk, og der er mange muligheder for opleve og udforske. Hvis du elsker en aktiv ferie, vil du elske en ferie i Yaren.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her