Windhoek er en unik rejsedestination som virkelig giver dig mulighed for at udforske Namibia. Byen befinder sig på en bakketop og byder på et fantastisk indblik i koloniske indflydelser, mærkværdige landmærker, og nogle af de bedste udsigter på det afrikanske kontinent.

Mens du befinder dig i byen bør du lægge turen forbi Parliament Gardens. Dette store grønne område byder på stille og rolige vandrestier, unikke statuer, og en olivenlund som forbinder området med dens fortid som en olivenplantage. Det var derudover også her, at det første monument efter selvstændighedserklæring blev installeret. To gange om måneden afholder det lokale universitet en Theater in the Park begivenhed.

Windhoek er hjemsted for utallige museer. Alta Feste blev bygget i 1890 og lægger nu til dags hus til National Museum. Derudover er Independence Memorial Museum, National Library, og Zoo Park også hver især et besøg værd under dit ophold i byen. Der står tre slotte i Windhoek, hvoraf Sanderburg er det mest unikke, takket være sin tømmerramme.

Windhoek byder på adskillige safarier og det er ofte muligt at planlægge afhentning på hotellet. Du vil kunne vælge mellem safarier på tre dage og mange hoteller tilbyder endda tour pakker som indeholder spabehandlinger, mad, og transport, så du ikke selv skal bøvle med ekstra planlægning eller koordinering.

Godt nok kan byens højde være lidt af en udfordring, men en tur til Windhoek er en berigende oplevelse du ikke bør springe over. Planlæg dit besøg i dag så du kan nyde noget af det bedste Namibia og Afrika har at byde på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Namibias turistkontor

Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Windhoek
clear sky
5.1 ° C
6 °
4 °
52 %
1.5kmh
7 %
lør
18 °
søn
22 °
man
24 °
tirs
20 °
ons
21 °

Hvad er klokken i Namibia ?

Hvad er klokken i Namibia nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Windhoek, Namibia. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Namibia

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Namibia

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her