Vulcano udsættes for meget geotermisk aktivitet på trods af dens lille størrelse. Øen befinder sig i det Tyrrhenske Hav og er passende navngivet, da den udsættes for meget vulkanaktivitet.

Den er blandt andet hjemsted for én af de fire aktive vulkaner i Italien, hvilket gør, at landskabet er unikt. For eksempel er der mange fumaroler på øen som er et besøg værd – hvis altså du kan klare svovllugten. Her kan du læse lidt om hvad der ellers er at se på øen.

Gelso

På den sydlige del af øen ligger der et par sorte sandstrande, lige præcis langt nok fra de mere populære besøgssteder til, at de ikke strømmer med turister. Strandene ligger 15 km fra færgen, så sørg for at leje en bil i tilfælde af, at bustjenesten aflyses. Der er grundlæggende faciliteter ved strandene, samt en lille familierestaurant som helt klart er besøget værd.

Capo Grillo

Hvis du er frisk på at klatre til vulkanens top vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt. Hvis ikke, så byder Capo Grillo på en næsten ligeså god udsigt – og det er muligt at køre til tops. På en klar dag kan man se Stromboli og adskillige andre øer i området.

Vulkanmuseet

Hvis du gerne vil høre nogle interessante vulkanhistorier bør du besøge dette lille museum. Museets udstillinger om øen kombineres med information vedrørende det sidste store udbrud ved hjælp af en video som er tilgængelig på engelsk, fransk, og italiensk. Åbningstiderne ændrer sig hele tiden og et besøg vil langt fra tage en hel dag, men det er et fint sted at udforske inden dit næste stop.

Besøg Vulcano for at få den unikke oplevelse af at gå på jorden som nærmest udånder hvid røg. Øen byder på en unik skønhed som næsten ikke kan findes andetsteds henne. Udforsk øen i dit eget tempo. Det er en dagstur du sent vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Italiens turistkontor

Italy  Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome Tel: (+39) 06 497 11 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Yderligere rejseinformationer

Biltog til Verona, Italien

Biltog fra Hamborg til Verona (Italien) Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til Verona så du slipper for den lange tur gennem Tyskland til Italien på motorvejen. Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i Verona næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne...

Italien valuta, Euro

Penge i Italien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Italien

At rejse med tog i Italien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her