Visby, som ligger på øen Gotland, kunne meget vel være den bedst bevarede middelalderby i hele Skandinavien.

Samfundet er en UNESCO Verdensarvslokalitet, og der er en række fortidslevn at se i dette samfund, der er meget kendt for deres kompleksitet og konservering. Øverst på listen er ringmuren, der omringer hele byens centrum, og som er over 3 km i total længde og i fremragende stand. Visby er den største by uden for det svenske fastland og duften af ​​de blomstrende roser svæver gennem luften på en smuk sommerdag.

Er du klar til at opdage de endnu mere forbløffende seværdigheder, denne middelalderlige by har at tilbyde besøgende i dag? Lad os tage et kig på det!

Sankt Nicolaus Kirkeruin er bare udgangspunktet

Visby er meget passende blevet beskrevet som hjemsted for ruiner og roser. En af de mest bemærkelsesværdige ruinerne er, at Sankt Nicolaus Kirke, som var en imponerende middelalderlige kirke, da den i sin tid blev brugt. Der er en række andre kirkelige ruiner, man også kan se, herunder St. Drotten Kirke og St. Karins Kirke. Det er interessant at bemærke, at meget af det lavere fundament for disse kirker stadig eksisterer, ligesom meget af den indviklede arkitektur, hvilket giver besøgende mulighed for virkelig at tage en tur tilbage gennem tiden.

Mens du udforsker byens ruiner, er en af ​​de bygninger, der ikke ligger i ruiner, Krudttårnet. Dette sted konkurrerer med den gamle ringmur som en af ​​de bedst bevarede repræsentationer af skandinavisk middelalderligt byliv og er et af fokuspunkterne i den årlige Middelalder Festival, der afholdes i Visby hvert år. Det er ugen for at komme til denne by, hvis du kan komme afsted med det … og sørg for at bringe noget middelalderligt tøj, så du vil passe ind!

Gaderne i Visby er utrolige!

Du kan tage til Visby, planlægge en vandretur rundt omkring i bysamfundet, du ville aldrig komme skuffet hjem med alle de opdagelser, du kunne gøre. Meget af udstikningen af den middelalderlige by findes stadig, så du vil finde smalle gader, toppede bygninger og huse, der er bygget direkte ind i bjergsiderne. Alt synes at være på en stor skala på nogle måder, men i en langt mindre målestok i andre. Forestil dig at have hele din familie boende i et sommerhus på knap 20 kvadratmeter!

Hvis du leder efter eventyr uden for byens grænser, der er en række cykel-, vandre- og naturture på resten af øen, der kan hjælpe dig med at udforske naturen. Lej en mountainbike, udforsk en underjordisk flod, eller få en af ​​de mest fantastiske udsigter, du nogensinde vil finde, når du udforske det lokale naturreservat. Hvis det er eventyr, du søger, vil Visby leve op til dette den ene gang efter den anden!

Hvis du planlægger et besøg i dette fantastiske samfund inden for den nærmeste fremtid, så sørg for at indarbejde disse ideer sammen med dine egne, så din ferie kan blive den mindeværdig tur, du ønsker, den skal være. Visby har meget at byde på, så planlæg din rejse i dag!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sveriges turistkontor

Sweden Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Visby Airport

Visby Airport   Sweden Airport Website IATA: VBY ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Visby Airport Arrivals powered by Airportia Visby Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

SEK - Svenske kroner
EUR
10,5413
GBP
12,4904
DKK
1,4109
NOK
1,0381

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Visby
few clouds
6.1 ° C
6.7 °
5.6 °
87 %
10.3kmh
20 %
tors
7 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
7 °
man
5 °

Togrejser Sverige

At rejse med tog i Sverige giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Sverige valuta, Krone

Penge i Sverige (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Krone (SEK). 1 Krone = 100 Øre. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5 and 10 Kroner Sedler i cirkulation: 20, 50, 100, 200, 500 and 1000 kroner Swedish National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her