Ulaanbaatar er hovedstad i Mongoliet. Næsten halvdelen af ​​landets befolkning kalder denne by for deres hjem. Af denne grund kommer kulturen i denne smukke nation til live lige foran dine øjne under et ophold her.

Oprindeligt blev Ulaanbaatar grundlagt i 1639 som et et klostercenter for nomadiske buddhister, siden da er det blevet til en blomstrende storby med 1,3 millioner indbyggere.

Et af de første stop på enhver rejseplan bør være vinterpaladset Bogd Khan. Det ligger på vejen til Zaisan og er den eneste tilbageværende kejserlige bolig ud af oprindeligt fire. Byggeriet blev færdiggjort i 1903, bemærk især portene til slottet og de malede sten løver, der står vagt over indgangen, imponerende, imponerende.

Sukhbaatar pladsen er et andet imponerende sted i byen. Det har et stort kolonnade som et monument til Genghis Khan og regeringspaladset dominerer den nordlige side af pladsen. Det er et stort åbent område med en omfattende historie. Hvis du tilfældigvis er i Ulaanbaatar til nytår, er det det bedste sted at se fyrværkeri.

Choijin Lama Tempel er et andet af ​​de steder, du skal tage dig tid til at se under en rejse til Mongoliet. Komplekset indeholder faktisk hele 6 templer og blev bygget i 1908 for at ære broderen til den ottende Bogd Khan. I 1937 blev det omdannet til museum, og som sådan overlevede stedet.

Ulaanbaatar er en fantastisk by og en ferie her er en utrolig mulighed, der ikke bør ignoreres.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Mongoliets turistkontor

Mongolia Tourism Authority Dalai Tower, Suite-703 UNESCO Str-31, Sukhbaatar-1 Ulaanbaatar 14230 Mongolia T: +976 -7000 7820 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Ulaanbaatar
clear sky
8 ° C
8 °
8 °
12 %
4kmh
0 %
ons
10 °
tors
9 °
fre
11 °
lør
11 °
søn
14 °

Hvad er klokken i Mongoliet ?

Hvad er klokken i Mongoliet nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Ulaanbaatar, Mongoliet. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Mongoliet

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Mongoliet

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her