Troyes ligger i det i den nordlige del af central Fankrig, lige ved Seine Floden. Byen ligger i Champagne regionen og en af dens mest unikke aspekter er de mange velbevarede bindingsværkshuse fra det 16. århundrede. Under den romerske besættelse fungerede byen som et knudepunkt for alle større veje, herunder den primære Via Agrippa.

Hvis du er på udkig efter en by som tilbyder den klassiske franske oplevelse på en unik måde, så bør du overveje at besøge Troyes. Herunder kan du se vores liste over ting du bør forvente at se når du besøger byen.

Hvad vil du gerne se når du besøger Troyes?

Når du har besøgt de slingrende, ujævne bindingsværkshuse i Troyes’ bydel fra det 16. århundrede bør du overvejere at besøge Museet for Moderne Kunst. Museet har visse højdepunkter, såsom en stor samling fauvistværker. Selvom museet omhandler moderne kunst, så er nogle af udstillingsstykkerne fra så langt tilbage som 1850. Udover malerier udstilles der også glas og keramik.

Historien bag Saint Urbain Basilique gør at dette også er et interessant sted at besøge. Pave Urban IV var født i Troyes til en far som var skomager. Der hvor farens butik engang stod blev Basiliqu bygget. Udenpå bygningen er de 13. århundredes gotiske påvirkninger på den religiøse bygning tydelige. Sørg for ikke at gå glip af det enestående håndværk som pryder bygningen i form at glasmalerier.

Derudover vil et besøg i Hotel de Vauluisant være en vidunderlig oplevelse. Dette palæ har en særpræget renæssance atmosfære såvel som et lettere hjemsøgt indtryk. På pladsen er der to forskellige museer du bør besøge, men træd forsigtigt så du ikke vækker spøgelserne!

Hvad ligger der i vente i Troyes?

En af de bedste ting i Troyes findes under åben himmel: et bord på Le Valentinos brostensbelagte gårdspladsrestaurant. Dette spisested har været et knudepunkt for restaurantaktivitet i byen siden det 17. århundrede. De roselige farver som dominerer i gårdspladsen minder om farverne i Saint Urbain Basilique og maden er udsøgt! Vi anbefaler stærkt de forkullede friske pastinakker.

Endnu et stop i Troyes som byder på lokale varianter er i nabolagsbaren Dixi Café. Det er for det meste yngre mennesker som hyppigt besøger baren, men deres rom med frugtinfusion er perfekt til enhver lejlighed, uanset hvor gammel man er. Bestil en bid mad hvis du er sulten og nyd oplevelsen!

Troyes har mange spændende ting at byde på, hvilket betyder at den perfekte dag altid venter forude. Oplev byen på egen hånd og brug vores idéer for at fuldende din rejseplan. På denne måde kan du efterlade din travle dagligdag, bare for en stund.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

SNCF Troyes

SNCF Troyes Gare de Troyes Rue du Ravelin BP 4044 10014 Troyes France Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Arrondissement de Troyes
clear sky
-0.4 ° C
0 °
-1.1 °
70 %
1kmh
0 %
tors
-0 °
fre
7 °
lør
9 °
søn
10 °
man
10 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her