Går man meget op i golf er man sikkert allerede bekendt med de mange fordele ved et besøg til Troon. Royal Troon golfbanen er en af de bedste i hele verden, som hvert 7. år i gennemsnit afholder Open Golf Championship.

Selvom det er golfmulighederne som har gjort byen populær, så er der også mulighed for at deltage i adskillige andre sports. Her kan du læse lidt om mulighederne.

Windsurfing eller kitesurfing på South Bay

Så snart det blæser op er Troon perfekt til en tur ud på vandet. Der er udsigt til Isle of Arran når man hopper rundt i bølgerne og nogle gange er vinden så stærk, at man mister pusten et kort øjeblik. Det er uden tvivl en af de bedste oplevelser Troon har at byde på.

Tag en tur på stranden

Hvis du ikke vil have våde fødder, så bør du overveje at gå en tur på stranden når solen skinner. Troons strand byder på en promenade som giver adgang til alle de tjenester og faciliteter du ville kunne ønske dig til en afslappende dag på stranden.

Gå en tur på Fullarton ejendommen

Selvom visse dele af ejendommen, især huset, er blevet revet ned, så er Fullarton ejendommen stadig et imponerende sted. Gårdspladsen og den gamle grotte er især et besøg værd.

Snesevis af mennesker besøger Troon for at opleve en af verdens mest legendariske golfbaner, men hvis golf ikke er din kop te ligger der et hav af andre oplevelser i venter.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8510
USD
0,7598
DKK
0,1139
SEK
0,0808
NOK
0,0864

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Troon
scattered clouds
5.7 ° C
7 °
4 °
64 %
7.7kmh
40 %
ons
5 °
tors
4 °
fre
3 °
lør
7 °
søn
4 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her