At rejse med tog i Litauen giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde.

Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Rejs med tog i Litauen

De litauiske statsbaner

LG (Lietuvos geležinkeliai)
Mindaugo str. 12
Vilnius LT-03603
Litauen
Website

Hvis du skal starte en togrejse i Litauen og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Litauen

Der er ingen direkte tog fra København til Litauen, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste togskift er i Hamburg, Berlin og Warszawa

Andre forbindelser til Litauen

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at vælge fly til Litauen, f.eks til Vilnius, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Litauen

Togrejser i Litauen foregår med de litauiske statsbaner, CD, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på litauisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Litauen

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Vilnius er på cirka 33 timer

Køreplan for togrejser til Litauen

Skal du finde togrejse til Litauen og togtider for rejse fra Danmark til Litauen kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Starter du togrejsen i Litauen er det smarteste at købe billet f.eks via de litauiske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet.  Website togbilletter

Interrail i Litauen

Interrail billet er gældende til togrejser i Litauen.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Litauen på websitet her.

Togrejser til Litauen, rabat ordninger

Der er forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På CD website og på appen er der opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Litauen på website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Litauiske jernbaner på sociale medier

Facebook    -    Instagram    -    Twitter    -    Youtube

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Litauens turistkontor

Lithuania Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Yderligere rejseinformationer

Litauen valuta, Euro

Penge i Litauen (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Litauen

At rejse med tog i Litauen giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her