Tandlægeklinikker i Warszawa

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Warszawa er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til Warszawa og mange af disse benytter lejligheden til tandlægebesøg på en af de mange billige tandklinikker der ligger i Warszawa.

Priserne på tandbehandling i Polen og Warszawa er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger.

Liste over populære tandlæge klinikker i Warszawa

Amerdental, Warszawa

Amerdental Wlodarzewska 55 Warszawa

Euro Dental, Warszawa

Euro Dental Nowowiejska 37 Warszawa

Fabdent, Warszawa

Fabdent Pelczynskiego 22a Warszawa

Merodent Dental Clinic, Warszawa

Merodent Dental Clinic Kedzierskiego 3c Warszawa

Soldent, Warszawa

Soldent Spiska 2a Warszawa

Viva-Dent, Warszawa

Viva-Dent Parkowa 1a Michalowice k. Warszawy

Warszawa

Rejser til Warszawa Ifølge legenden fik byen Warszawa sit navn fra en fisker, der giftede sig med en havfrue, han mødte ude på havet. Byen Warszawa, som i virkeligheden er opkaldt efter en adelsmand i det 12. århundrede, har overlevet så mange krige, at den kaldes “By Fønix”, fordi den altid synes at stige ud af asken. Den er næsten fuldstændig genopbygget efter Anden Verdenskrig, da 85% af byen blev ødelagt. Den er et centralt knudepunkt for økonomi og handel i Centraleuropa og er meget indflydelsesrig hvad angår teater, medier og film.   Er du klar til at besøge Warszawa ? Warszawa er en moderne by med gammeldags charme. Lad befolkningens stolthed sive ind i dine årer, mens du går på opdagelse og oplever historien på en...

Om tandbehandling i udlandet

Så længe du holder dig til EU lande er der ingen problemer i at få foretaget tandbehandling i udlandet i forhold til tilskud.

Tilskud til tandbehandling

Du får de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge. Forskellen er blot at du betaler hele beløbet hos den udenlandske tandlæge og får så refunderet det du er berettiget til hos Borgerservice når du kommer hjem.

Den offentlige sygesikring

Den offentlige sygesikring yder tilskud efter de regler der pt er gældende for tandbehandling udført i EU lande.

Tilskuddet fra den offentlige sygesikring er lille og der er en lang række tandbehandlinger der ikke ydes tilskud til. Nedenstående finder du et uddrag af de regler der pt er gældende for at få tilskud til tandbehandling i udlandet.

Såfremt du ønsker yderligere information om tilskud til tandbehandling i udlandet kan du rette henvendelse til borgerservice i din hjemkommune.

Sygeforsikringen Danmark

I EU lande kan der ydes tilskud fra sygeforsikringen Danmark efter de regler der pt er gældende for behandling udført Danmark.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til tandbehandling udført i udlandet efter de regler du kan se nærmere omkring på Danmarks website.

Den dokumentation du får i forbindelse med tandbehandling hos tandlægen opfylder de krav som sygeforsikringen Danmark stiller. Kravene til dokumentation i forbindelse med tandbehandling i udlandet er de samme som i den offentlige sygesikring , kravene er oplistet herunder.

Følgende krav er gældende

1. Det skal dokumenteres at den tandbehandling der er udført svarer til en tandbehandling hvor der ydes tilskud efter sygesikringsloven.

2. Det skal fremgå af regningen at denne er betalt ligesom prisen for den enkelte del af tandbehandlingen skal fremgå.

3. Det skal af regningsmaterialet fremgå at der er tale om en autoriseret behandler.

4. Materialet skal være udformet på dansk , norsk , svensk , engelsk eller tysk.

Yderligere rejseinformationer

Hotel – Hostel Warszawa

Warszawa - Hotel, Apartment, Hostel  Se liste og søg blandt mest populære, bedste og billigste hoteller, lejligheder. Listning er baseret på anbefalinger fra gæster. Du vil kunne finde lige netop den overnatningsmulighed der passer dig bedst. Du finder også links til hostels og vandrehjem.

PKP Warszawa Centralna

PKP Warszawa Centralna al. Jerozolimskie 54 00-024 Warszawa Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Tandlæger i Warszawa

Tandlægeklinikker i Warszawa At benytte ferien for at tage en tandrejse til Warszawa er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til Warszawa og mange af disse benytter lejligheden til tandlægebesøg på en af de mange billige tandklinikker der ligger i Warszawa. Priserne på tandbehandling i Polen og Warszawa er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger. Liste over populære tandlæge klinikker i Warszawa

Touristinformation Warsaw

Warsaw / Warszawa Tourist information office Palace of Culture and Science pl. Defilad 1 Old Town Rynek Starego Miasta 19/21/21a Chopin Airport Terminal A, exit 2 ul. Żwirki i Wigury 1 Website

Warsaw Chopin Airport

Warsaw Chopin Airport Lotnisko Chopina w Warszawie Warsaw Poland Airport website IATA: WAW ICAO: EPWA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Warsaw Chopin Airport Arrivals powered by Airportia Warsaw Chopin Airport Departures powered by Airportia

Warsaw Modlin Airport

Warsaw Modlin Airport Port Lotniczy Warszawa Modlin Warsaw Poland Airport website IATA: WMI ICAO: EPMO ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Warsaw Modlin Airport Arrivals powered by Airportia Warsaw Modlin Airport Departures powered by Airportia

Warszawa flyrejse tilbud

Rejseland Warszawa - Tilbud på flyrejser  Turistinformation og inspiration Warszawa rejsetilbud Flyrejse til Warszawa fra København 997,- Dkr Afrejse fra København: 03/02 2020 Hjemrejse fra Warszawa: 07/02 2020 Overnatning: AWA CityCenter Rejse inspiration: Se vores valg af billeder fra Warszawa på Facebookside Vi har gennemskuet en virkelig interessant rejse til Warszawa hvis du gerne vil af sted på budgetferie. Prisen er, ved 2 personer, kun 997 Dkr pr person, v/ 2 personer, for flyrejse t/r samt overnatning i flot lejlighed med bad og...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her