Tandlægeklinikker i Vilnius

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Vilnius er ikke noget nyt. Igennem mange år er, specielt svenskere, taget til byen for at shoppe, og mange af disse benytter lejligheden til tandlægebesøg på en af de mange billige tandklinikker der ligger i Vilnius.

Priserne på tandbehandling i Litauen og Kaunas er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger.

Liste over populære tandlæge klinikker i Vilnius

Sidaravicius Dental Clinic, Vilnius

Sidaravicius Dental Clinic Klaipedos 2/14-3 Vilnius Lithuania +370 262 97 60

Vilnius

Vilnius, som er hovedstaden i Litauen, er en spændende by at gå på opdagelse i. Den er fyldt med smuk arkitektur, spændende ture og utrolige restauranter, og når du opdager alt det, Vilnius har at byde på, vil du ønske at blive ved med at komme tilbage igen og igen. Fra kunstgallerier til gotiske katedraler og informative museer, er der noget, der kan holde hele familien underholdt i dagevis. Hvorfor skal folk tage til Vilnius? Fordi det er en by fyldt med vidunder. Sørg for at besøge Morgengryets Port Hvis du nyder at besøge åndelige steder, må du ikke gå glip af Morgengryets Port i Vilnius. Ikke alene er det en af ​​de mest besøgte helligdomme i hele landet, men det er også en af ​​de mest...

Om tandbehandling i udlandet

Så længe du holder dig til EU lande er der ingen problemer i at få foretaget tandbehandling i udlandet i forhold til tilskud.

Tilskud til tandbehandling

Du får de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge. Forskellen er blot at du betaler hele beløbet hos den udenlandske tandlæge og får så refunderet det du er berettiget til hos Borgerservice når du kommer hjem.

Den offentlige sygesikring

Den offentlige sygesikring yder tilskud efter de regler der pt er gældende for tandbehandling udført i EU lande.

Tilskuddet fra den offentlige sygesikring er lille og der er en lang række tandbehandlinger der ikke ydes tilskud til. Nedenstående finder du et uddrag af de regler der pt er gældende for at få tilskud til tandbehandling i udlandet.

Såfremt du ønsker yderligere information om tilskud til tandbehandling i udlandet kan du rette henvendelse til borgerservice i din hjemkommune.

Sygeforsikringen Danmark

I EU lande kan der ydes tilskud fra sygeforsikringen Danmark efter de regler der pt er gældende for behandling udført Danmark.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til tandbehandling udført i udlandet efter de regler du kan se nærmere omkring på Danmarks website.

Den dokumentation du får i forbindelse med tandbehandling hos tandlægen opfylder de krav som sygeforsikringen Danmark stiller. Kravene til dokumentation i forbindelse med tandbehandling i udlandet er de samme som i den offentlige sygesikring , kravene er oplistet herunder.

Følgende krav er gældende

1. Det skal dokumenteres at den tandbehandling der er udført svarer til en tandbehandling hvor der ydes tilskud efter sygesikringsloven.

2. Det skal fremgå af regningen at denne er betalt ligesom prisen for den enkelte del af tandbehandlingen skal fremgå.

3. Det skal af regningsmaterialet fremgå at der er tale om en autoriseret behandler.

4. Materialet skal være udformet på dansk , norsk , svensk , engelsk eller tysk.

Yderligere rejseinformationer

LG Vilnius

LG Vilnius Geležinkelio g. 22 Vilnius 02100 Lithuania Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Tandlæger i Vilnius

Tandlægeklinikker i Vilnius At benytte ferien for at tage en tandrejse til Vilnius er ikke noget nyt. Igennem mange år er, specielt svenskere, taget til byen for at shoppe, og mange af disse benytter lejligheden til tandlægebesøg på en af de mange billige tandklinikker der ligger i Vilnius. Priserne på tandbehandling i Litauen og Kaunas er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger. Liste over populære tandlæge...

Vilnius Airport

Vilnius Airport Vilniaus oro uostas Palanga Lithuania Airport website IATA: VNO ICAO: EYVI ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Vilnius International Airport Arrivals powered by Airportia Vilnius International Airport Departures powered by Airportia

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her