Tandlægeklinikker i Estland

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Estland er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til det populære ferieland. Mange af de mange besøgende bruger samtidig ferie til at få foretaget tandbehandlinger hos en af de mange velkvalificerede og billige tandklinikker i Estland.

Priserne på tandbehandling i Estland er betydeligt lavere end i Danmark. Afhængig af hvilken behandling du skal have lavet er der gode penge at spare hos tandlægen.

Liste over populære tandlæge destinationer i Estland

Herunder kan du se en liste med de mest populære tandlæge feriesteder i Estland

Om tandbehandling i udlandet

Så længe du holder dig til EU lande er der ingen problemer i at få foretaget tandbehandling i udlandet i forhold til tilskud.

Tilskud til tandbehandling

Du får de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge. Forskellen er blot at du betaler hele beløbet hos den udenlandske tandlæge og får så refunderet det du er berettiget til hos Borgerservice når du kommer hjem.

Yderligere rejseinformationer

Estland valuta, Euro

Penge i Estland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Estlands turistkontor

Estonia Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Tandlæger i Estland

Tandlægeklinikker i Estland At benytte ferien for at tage en tandrejse til Estland er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til det populære ferieland. Mange af de mange besøgende bruger samtidig ferie til at få foretaget tandbehandlinger hos en af de mange velkvalificerede og billige tandklinikker i Estland. Priserne på tandbehandling i Estland er betydeligt lavere end i Danmark. Afhængig af hvilken behandling du skal have lavet er der gode penge at spare...

Togrejser Estland

At rejse med tog i Estland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here