Hvis du er typen der altid har drømt om en ferie til Fiji bør du planlægge din næste rejse til Suva. Hovedstaden befinder sig på Viti Levus sydlige del og byder på et overraskende stort byområde. Herfra har du adgang til fantastiske parker, haver, strande, festivaler, og natklubber, hvilket gør, at du umuligt kan kede dig under dit ophold i byen.

Sørg for at tilbringe mindst én dag på Colo-i-Suva skovreservatet. Det befinder sig tæt på midtbyen og byder på en uforglemmelig mulighed for at svømme lige under et vandfald. Et andet sted du bør besøge er Thurston Gardens, hvor du kan se nogle af udstillingerne på Fiji Museum mens du udforsker palmetræer og åkander.

Der bliver spillet livemusik i Suva hele året rundt og hovedstadens koncertscene har efterhånden haft mange internationale gæster på besøg. Der ligger adskillige koncertsteder rundt omkring i byen og de fleste steder har plads til mindst 5.000 gæster. Derudover er der også mulighed for at tage til friluftskoncerter i Albert Park når vejret er godt.

Igennem historiens gang er der blevet afholdt adskillige festivaler i Suva, heriblandt festivaler for musik, handel, og kunst. Hvis du befinder dig i Fiji i en periode hvor der ikke er en festival i gang vil du stadig kunne besøge madboderne i weekenden og tage i byen, hvis det frister.

De fleste natklubber i Suva åbner sent på eftermiddagen og lukker klokken 5 om morgenen. Der er plads til alle her i byen og sikkerheden er helt i top. Hvis du er ude efter en mere afslappet oplevelse kan du med fordel besøge en af byens lounger.

Suva byder på uovertruffen adgang til strande, vandsports, og eventyrlige ferieoplevelser uden lige. Planlæg dit besøg snarest muligt. Det er en oplevelse for livet.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Fijis turistkontor

Fiji Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her