Rejser til Smolyan

Smolyan ligger ved grænsen til Grækenland og er et smukt skisportssted ved foden af ​​bjergenes højeste del. Lige nord for Sarafovo ligger Chepelare og Pamporovo, og byen er populær blandt de som gerne vil bo lidt mere stille og roligt under skiferien.

Hvis du vil have en pause fra vinstersports aktiviteter kan du besøge det bulgarske nationale astronomiske observatorium. Her er et planetarium der kører regelmæssige shows. Det regionale historiske museum er også et besøg værd. I Smolyan ligger mange velbevarede huse i de hyggelige bykvarterer. Husk også at se Beiska Kapia broen der er en buebro over floden Cherna, broen er opført i begyndelsen af ​​det 18. århundrede.

Smolyan er et naturskønt område og specielt Smolyan søerne, der ligger kun 3 kilometer fra byen. Et netværk på mere end 20 huler er værd at udforske. Husk også at besøge Ultsata og kaskadesøerne. Smolyan har noget for alle, uanset om du er på ski eller vandretur.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Bulgariens turistkontor

Bulgarien er bedst kendt for sine populære strande og ferie resorts ved Sortehavets kyst. Men landet har er også ufatteligt mange andre oplevelser at byde dig på. Så hvad enten du er til kilometervis af hvidt sand, medrivende natteliv eller natur og kulturoplevelser, får du det hele på rejser til Bulgarien. Her kan du udfordre dig selv, koble af med familien eller feste igennem med vennerne. Med en historisk hovedstad, aktivitets-indbydende bjergområder, veloplagt wellness-turisme og...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Plovdiv, Airport

Plovdiv Airport Plovdiv Krumovo Airport Летище Пловдив 4009 Plovdiv Plovdiv Airport website IATA kode: PDV ICAO kode: LBPD Departures Arrivals Airport Information, Transfer, Hotel, Tourist Information Plovdiv Airport Arrivals powered by Airportia Plovdiv Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

BGN - Bulgarsk lev
EUR
1,9562
GBP
2,2987
SEK
0,1859
NOK
0,1985
DKK
0,2618

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Smolyan
broken clouds
14 ° C
14 °
14 °
44 %
1.5kmh
75 %
lør
12 °
søn
8 °
man
10 °
tirs
8 °
ons
1 °

Største byer i Bulgarien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Bulgarien valuta, Lev

Penge i Bulgarien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Lev (BGN). 1 Lev = 100 stotinki. Mønter i cirkulation: 1 and 2 Lev 1, 2, 5, 10, 20 and 50 stotinkis Sedler i cirkulation: 2, 5, 10, 20, 50 and 100 Lev National Bank of Bulgaria

Helligdage i Bulgarien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Togrejser Bulgarien

At rejse med tog i Bulgarien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her