Skanes er et af Tunisiens mest populære turistresorter. Denne travle by ligger kun 20 min. fra Tunis lufthavn, så det er især et godt valg, hvis du planlægger en familieferie. Hvad end du kan lide at slappe af ved havet eller ved poolen, vil du have masser at vælge imellem på en ferie i Skanes. På de brede sandstrande er vandet lavt og går ned i Middelhavet, og det er perfekt, hvis du rejser med mindre børn. De fleste hoteller har deres egen private sandstrækning, hvor du kan leje en liggestol for at nyde den tunesiske sol. Det er perfekt til afslapning, sikker svømning og solbadning på din ferie. I Skanes er der også masser af former for vandsport, hvis du kan lide lidt spænding.

Hvis du gerne vi nyde nogle dage ude, når du er på ferie i Skanes, så skal du tage en 10 minutters taxatur til den historiske havneby Monastir. Nyd den smukke udsigt over kysten fra fortet fra det 8. århundrede, som ligger på en bakketop, eller besøg det imponerende mausoleum Bouguiba med sine to gyldne og grønne kupler, som er oplyst om aftenen. Hvis du kan lide noget mere sportsligt, er der ridning, kamelsafarier, gokartture og strandbuggy på en ferie i Skanes. Planlægger du en golfferie? I Skanes er der de anerkendte 18-hullers golfbaner Palm Links og Flamingo, hvor du kan bruge dine dage på at forbedre dit sving på greenen.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Tunesiens turistkontor

Oplev noget nyt og spring på hovedet ind i den nordafrikansk atmosfære når du rejser til Tunesien. Her, ved de kilometerlange hvide sandstrande, mødes Europa og Afrika i en fusion af kultur, middelhavssind og skøn natur. Tunesien rejser sig stolt mellem middelhavet og sahara’s ørken. Det er et forførende land og virkelig noget helt andet end hjemme. Uanset om du gerne vil slappe af på stranden, dykke i de kulørte rev eller tage ud...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Skanes
few clouds
23 ° C
23 °
23 °
64 %
5.1kmh
20 %
man
22 °
tirs
22 °
ons
22 °
tors
21 °
fre
23 °

Største byer i Tunesien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Tunesien ?

Hvad er klokken i Tunesien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Tunis, Tunesien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Tunesien

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her