Når man tænker på Toscana bliver man mødt med billeder af smukke bakker, betagende udsigter, og enestående vingårde. Der ligger mange bakkeliggende byer i Toscana, hvoriblandt Siena er en af de største og mens imponerende – historisk set.

Midtbyen er blevet udpeget som historisk betydelig og byder på et væld af kulinariske og kunstneriske oplevelser. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra en tur til Siena.

Planlæg turen omkring Palio væddeløbet.

Palio di Siena er et hestevæddeløb som startede i middelalderen. Løbet løbes kun to gange om året, begge gange i juli måned. Hestene løber rundt om Piazza del Campo under banneret af et vægmaleri som specialbestilles før hvert væddeløb. Hvis du ikke har mulighed for at besøge Siena i væddeløbstiden bør du i det mindste besøge Contrade museet, så du kan se årets kunstværk.

Listen over religiøse destinationer er uendelig.

Der er nok kirker, basilikaer, og katedraler til, at selv de mest arkitekturinteresserede i sidste ende ville blive trætte af at besøge dem. Det er svært at vælge en enkel bygning men én ting er klart – katedralen i Siena er et mesterværk. Bygningsprocessen begyndte i det 12. århundrede. På det tidspunkt den blev bygget var den verdens største.

Tag på vandretur i Toscana.

Uanset om du tager på en rundvisning med en guide eller vandrer rundt i Toscanas natur selv, så vil du opleve, at Toscana er noget helt for sig selv. Det er en af de smukkeste områder i hele verden – og det skader naturligvis ikke at regionen byder på fantastisk vin.

Siena er ofte et stoppested for folk som tager på dagsture rundt i Italien for at se de mest kendte steder, men byen har nok at byde på til at man sagtens kan tilbringe en hel ferie her. Planlæg en tur til Siena så du kan tilbringe så lang tid som muligt i Toscana.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Italiens turistkontor

Italy  Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome Tel: (+39) 06 497 11 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Provincia di Siena
broken clouds
9.6 ° C
11.1 °
8.3 °
76 %
1.5kmh
75 %
fre
8 °
lør
11 °
søn
11 °
man
11 °
tirs
11 °

Yderligere rejseinformationer

Italien valuta, Euro

Penge i Italien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Biltog til Verona, Italien

Biltog fra Hamborg til Verona (Italien) Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til Verona så du slipper for den lange tur gennem Tyskland til Italien på motorvejen. Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i Verona næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne...

Togrejser Italien

At rejse med tog i Italien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her