Sibenik er et fantastisk resort ud til den kroatiske kyst og et af de lækreste steder man kan vælge at besøge på den dalmatiske kyst. Sibenik er område som bliver mere og mere populært, med en livlig by som byder på en god balance mellem gammeldags charme og en bred vifte af aktiviteter. Der er både det hyggelige middelalderkvarter med brolagte gader, fascinerende arkitektur og livlige barer, samt frodige nationalparker som ligger lige i udkanten af byen; så Sibenik byder på noget for enhver smag.

Sibenik er en gammel by, faktisk en af de ældst daterede byer, og det er et helt igennem fantastisk sted at besøge. En ferie i Sibenik byder på en magisk kombination af nyt og gammelt, og med valgmuligheder nok til at tilfredsstille selv den mest kræsne besøgende. Hvad end man drømmer om lækre resorts med en overflod af forkælelse, eller en charmerende rustik stemning, så har området her det hele. Uanset hvad man beslutter sig for, så bør man sørge for at bo ud til Sibeniks funklende kyststrækning, hvor man er garanteret en vidunderlig udsigt.

Sibenik er utrolig velegnet til gæster som er interesserede i arkitektur og historie. Tag et skridt ud af døren, og så er man allerede omgivet af noget af landets ældste arkitektur. Går man en tur i middelalder bydelen, så kan man også kan finde St James katedralen, som er en del af UNESCOs verdens kulturarv.

Forventningsvis så serveres der masser af frisk middelhavs madlavning og lækre vine i Sibenik. Prøv de forskellige taverner, restauranter og caféer som byder på alskens lækre sager. Madmæssigt så specialiserer området sig i grillmad, især fisk, så der er rig mulighed for lange afslappede frokostmåltider, serveret med nogle af Kroatiens lækreste vine.

Sibenik har en ideel beliggenhed hvis man gerne vil ud på bådture og udforske de omkringliggende øer. Man kan tage en havkanotur ud på vandet, og bruge en hel dag på at opleve kysten og den betagende udsigt omkring den adriatiske ø Zlarin fra vandsiden. Det rolige hav omkring Sibenik gør det let for begyndere at sejle i kano, og så kan man også stoppe ved nogle af øerne og tage en forfriskende svømmetur i det varme vand.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Kroatiens turistkontor

Oplevelser i Kroatien Kroatien grænser op til det glorværdige Adriaterhav til syd og til vest. Ind til for få år siden var Kroatien en mindre kendt middelhavsperle men i de senere år har rejsende for alvor fået øjnene op for dette solskinsparadis. Kroatien er et fantastisk feriested og kan prale af et dejligt middelhavsklima, smukt klart hav og en fantastisk kyst med over et tusinde små øer. På rejser til Kroatien finder du et billedskønt landskab...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Split Airport

Split Airport Zračna luka Split / Resnik Airport Split Croatia Airport website IATA: SPU ICAO: LDSP ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Split Airport Arrivals powered by Airportia Split Airport Departures powered by Airportia Rejser med fly til Split Den største seværdighed er Diocletians palads, der er bygget for 1700 år siden og stadig er en del af byens centrum. Den gamle by er bygget op omkring havnen og beskyttet mod det åbne hav af mange små øer. I dag er Split en...

Zadar Airport

Zadar Airport Zračna luka Zadar Rijeka Croatia Airport website IATA: ZAD ICAO: LDZD ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Zadar Airport Arrivals powered by Airportia Zadar Airport Departures powered by Airportia Ferie i Dalmatien Zadar er en god lufthavn at vælge hvis du vil opleve den del af Kroatien der kalde for Dalmatien, dette er navnet på kyststrækningen fra Kvarner bugten i nord til Kotor bugten i syd. Den består af et knap 400 km langt bælte langs Adriaterhavet og hundredvis af små...

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hotel – Hostel Sibenik

Sibenik - Hotel, Apartment, Hostel  Rejser til Sibenik Sibenik har fuldt ud bevaret sit præg som en autentisk kroatisk by, på trods af at den har været underlagt forskellige fremmede herskere og nu er en moderne havne- og industriby. Her er gamle forter, katedraler og kirker i gotisk og renæssancestil, byporte og loggia’er, middelalderlige stenhuse, butikker med lokale specialiteter og små torve, hvor man det ene sted finder et nyt museum, der sjovt og informativt opridser hele...

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

HRK - Kroatisk kuna
EUR
7,4731
GBP
8,7818
DKK
1,0000
SEK
0,7100
NOK
0,7584

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Sibenik
few clouds
10.6 ° C
12.2 °
8 °
62 %
2.1kmh
16 %
fre
13 °
lør
12 °
søn
12 °
man
12 °
tirs
13 °

Togrejser Kroatien

At rejse med tog i Kroatien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Tandlæger i Kroatien

Tandlægeklinikker i Kroatien At benytte ferien for at tage en tandrejse til Kroatien er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til det populære ferieland. Mange af de mange besøgende bruger samtidig ferie til at få foretaget tandbehandlinger hos en af de mange velkvalificerede og billige tandklinikker i Kroatien. Priserne på tandbehandling i Kroatien er betydeligt lavere end i Danmark. Afhængig af hvilken behandling du skal have lavet er der gode penge at spare...

Kroatien valuta, Kuna

Penge i Kroatien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Kuna (HRK). 1 Kuna = 100 Lipa. Mønter i cirkulation: 1, 2 and 5 Kuna 1, 2, 5, 10, 20 and 50 lipa coins Sedler i cirkulation: 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 and 1000 Kuna Croatian National Bank - HNB

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her