Sete ligger langs Middelhavets kyst i det sydlige Frankrig og er vokset op omkring en lukket saltvand sø. Nu til dags er byen kendt for sine muslinger og østers, samt sine hjemmeavlede retter som ville fryde enhver kulinarisk kritiker. Byen er unik på grund af dens netværk af kanaler som forbinder Middelhavet med Etang de thau.

Tag en tur ud til den lokale bjergtop hvor du vil blive mødt med en fantastisk udsigt over hele kystområdet. Når de vilde blomster blomstrer om foråret er det det bedste sted at være i hele verden; det er en oplevelse uden lige. Udover den kystnære beliggenhed og det fantastiske lokale køkken tiltrækker Sete også turister med dens utallige festivaler. Det er populært at deltage i vanddyste her i området – så populært endda, at det er højdepunktet ved byens årlige festival. Når forholdene er til det kan du fiske, windsurfe, og deltage i vandsports på hele Etang de Thau.

Blandt de mange landmærker i Sete bør du sørge for at lægge turen forbi Lighthosue of Mount Saint Clair, Theater de la Mar, og Fort Richelieu. Derudover bør du også planlægge at tilbringe tid på at udforske Crique de l’Anau, hvilket er en bugt ved Middelhavet. Byen er derudover også hjemsted for et fantastisk hyldestmuseum ved navn Espace George Brassen, dedikeret til den lokale sanger og sangskriver. Du kan med fordel runde dit besøg af med en tur til den gamle havn.

Der ligger eventyr, historie, og afslapning i vente i Sete. Læn dig tilbage og slap af mens solen giver dig lidt farve. Uanset hvad du leder efter når du tager på ferie vil du finde det her.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Béziers Cap d’Agde Airport

Béziers Cap d'Agde Airport Aéroport Béziers Cap d'Agde Béziers France Airport website IATA: BZR ICAO: LFMU ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Beziers Cap d'Agde Airport Arrivals powered by Airportia Beziers Cap d'Agde Airport Departures powered by Airportia

Montpellier–Méditerranée Airport

Montpellier–Méditerranée Airport / Fréjorgues Airport Aéroport de Montpellier–Méditerranée Montpellier France Airport website IATA: MPL ICAO: LFMT ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Montpellier Mediterranee Airport Arrivals powered by Airportia Montpellier Mediterranee Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Sete
overcast clouds
13 ° C
13.9 °
12 °
81 %
6.2kmh
90 %
tors
14 °
fre
12 °
lør
13 °
søn
12 °
man
11 °

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her