Den Dominicanske Republiks hovedstad har en rig historie og er anerkendt for at være den ældste europæiske by i Amerika. Den gamle by i Santo Domingo er opført på Verdensarvslisten. Den koloniale zone, som er grundlagt i 1496 af en bror til Christopher Columbus, er et af byens ældste kvarterer og er et fascinerende sted at gå på opdagelse.

Der er flere steder inden for den Koloniale Zone, der er værd at kigge på. Der er Ozama Fortet, Calle del Conde, Iglesia Regina Angelorum og Alcazar de Colon. Mens du opholder dig i Santo Domingo, skal du også sørge for at gå på opdagelse i Malecon. Gå tur langs George Washington Avenue, lige langs med vandet, så vil du finde snesevis af cafeer at prøve, kasinoer, du kan more dig med, og klubber, der byder på et livligt natteliv. Tag en karettur for at inspirere lidt romantik, hvis du vil, eller gå på indkøb langs Independence Avenue for at finde noget unikt.

Det er vigtigt at komme til stranden, når du er på ferie i Santo Domingo, men det er tid, der kan baseres på økoturisme. Tag til Mirador Sur, en park langs kysten, hvor du vil finde en meget familievenlig atmosfære. Jardin Botanico er en enorm park, der byder på regnskove og en japansk have, som man kan udforske, foruden flere andre biomer.

Sørg for at få en af Santo Domingos festivaler med, hvis du kan. Festival del Merengue finder sted hver sommer, mens det traditionelle karneval finder sted hvert forår. Der er ikke nogen bedre måde at opleve den lokale kultur på. Selv ved den dominikanske uafhængighedsdag i februar kan festerne spilde over i gaderne. Santo Domingo er en smuk, historisk og livlig by. Hvis du tager hertil, vil byen aldrig slippe dit hjerte.

Seværdigheder i Santo Domingo

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Santo Domingo

Hvis du ønsker lidt spænding på din ferie til Santo Domingo, er det bestemt værd at komme til den årlige Merengue-festival, der afholdes hver sommer. Du vil nyde at danse til fremragende musik og du kan endda være med i paraden, der spreder sig ud over strandene og baggårdene i byen.

Du bør inkludere en tur til Estadio Quisqueya, hvor Den Dominikanske Republiks adopterede nationalsport baseball bliver spillet.

I den vestlige del af området finder du maleriske victorianske hjem på gader fyldt med træer. Mange mennesker vælger at tage et guidet tur rundt i den dominikanske regerings hjem, nationalteater og kunstpaladset, der alle ligger i dette fortryllende område.

Kulturkendere vil nyde en dag, hvor man bare går rundt i de lokale områder Piantini og Naco, hvor der er en mangfoldighed af moderne butikker og flotte shoppingcentre.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Dominikanske Republiks turistkontor

Oplevelser i Dominikanske Republik Med hvide sandstrande og blændende turkisblåt hav, betagende landskab og fascinerende kultur er ferier til Den Dominikanske Republik altid en virkelig uforglemmelig oplevelse. Denne smukke caribiske ø er det perfekte sted, hvis du leder efter et tropisk paradis med sol året rundt. Ferier i Den Dominikanske Republik kan tilbringes med at slappe af ved poolen med en cocktail i hånden, svømme i det krystalklare hav eller bare tage den betagende udsigt til...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Santo Domingo
light rain
26.4 ° C
26.7 °
25.6 °
100 %
2.1kmh
54 %
lør
30 °
søn
30 °
man
32 °
tirs
32 °
ons
30 °

Helligdage i Dominikanske Republik

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her