Tenerife er den største og mest befolkede af de Kanariske Øer. Øen er hjemsted for nogle af de største vulkaner i hele verden og tiltrækker hvert år flere end fem millioner turister som kommer for at udforske nationalparkerne, slappe af på strandene, og deltage i nogle af verdens største karnevaler.

Tenerife har været spansk territorium siden midt i det 15. århundrede og på grund af dens strategiske beliggenhed er den blevet angrebet adskillige gange. Hvorfor besøge Tenerife? Øen har flere end 70 km sort sandstrand at byde på. Du vil uden tvivl ønske, at du havde uendeligt meget tid til at finde ud af præcis hvorfor Tenerife er kendt som ’det evige forårs land.’

Tag på tur med familien

Der findes et hav af forskellige parker du kan besøge i Tenerife, hvis du gerne vil genforenes med naturen, nyde fantastiske udsigter, og tage på den eventyrlige rejse du altid har ønsket dig. Du kan for eksempel besøge Siam Park, som er en af de største (og bedste) vandlande i hele verden. Der er rutsjebaner over det hele, men hvis det ikke er det du higer efter kan du også fint gå en tur langs vandet. Der er vadepools til yngre børn, så de små kan lege sikkert i vandet mens de større børn nyder de mange rutsjebaner. Det er en overkommelig og underholdende park som hele familien vil nyde.

Tilbring en dag i Garachico

Garachico er en af de mange skjulte perler Tenerife har at byde på. Her kan du leje hestevogne så du kan se byen på en unik måde. Derudover byder Garachico også på stenpools som stort set er udendørs akvarier, hvor du kan se en masse fisk i deres naturlige habitat. Derudover har byen også mange museer, kirker, og gallerier at byde på, på trods af, at den blev ødelagt af lava i det 18. århundrede.

Slap af på Playa de la Vistas

Der er lange strandstrækninger at udforske, men Playa de la Vistas er uden tvivl en af de bedste. Her vil enhver kunne finde butikker og restauranter som passer til deres personlige smag. Sandet er importeret fra Sahara Ørkenen, så du vil få mulighed for at slikke sol på smukt, hvidt sand. Pas på i vandkanten hvis du gerne vil ud at svømme, da der ligger mange sten her. Playa de la Vistas har så meget at byde på, at du vil kunne spise forskellige madarter hver aften og aldrig tage skuffet hjem.

Den største af de Kanariske Øer har en strategisk beliggenhed, men Tenerife har meget andet at byde på, især for dem som har brug for en pause fra hverdagens stress og jag. Øen byder på et væld af afslapningsmuligheder og vandrestier så du til hver en tid kan tage på udforskning. Hvis det interesserer kan du endda tage en tur igennem øens smukke dale på hesteryg.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Spaniens turistkontor

Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid EspañaTel: (91) 3433500WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Santa Cruz de La Palma Airport

Santa Cruz de La Palma Airport Aeropuerto de La Palma A Coruña Spain Airport website IATA: SPC ICAO: GCLA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information La Palma Airport Arrivals powered by Airportia La Palma Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9046
GBP
1,1885
DKK
0,1338
SEK
0,0953
NOK
0,0991

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Santa Cruz de la Palma
scattered clouds
17.5 ° C
20 °
15.6 °
68 %
10.3kmh
40 %
lør
20 °
søn
20 °
man
20 °
tirs
20 °
ons
20 °

Spanien valuta, Euro

Penge i Spanien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Spanien

At rejse med tog i Spanien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her