Saipan er den største af Nordmarianerne. Som en del i statsforbund med USA, svarer det til at rejse til fastlands USA på en ferie. Det unikke ved øen er, at den er organiseret som en enkelt kommune, så de forskellige landsbyer behandles som kvarterer i stedet for som separate byer.

Du finder de bedste strande på Saipan er ligger langs den sydlige og vestlige kyst. For dem der kan lide tid at bage i solen, er det her stedet at være. De nordlige og østlige kyster er klipper, robuste og nogle gange svært tilgængelige – hvilket gør dem til det perfekte sted for eventyreren.

Ligesom på mange øer i regionen er der flere krigsefterladenskaber og slagmarker og mindesmærker der kan besøges under en ferie på Saipan. Masser af bunkers og våben er der stadig og forvaltes af US National Park Service. Et af de mest bemærkelsesværdige mindesmærker er selvmordsklippen, på den nordlige del af øen. Tusindvis af mennesker forsøgte at undslippe krigen og blev fortalt, at fremrykkende soldater ville dræbe dem valgte at springe i døden på dette sted i 1944.

De mest populære aktiviteter på Saipan er nu engang at snorkle og dykning – og med rette. Hvis du er erfaren, spørg om de “sjove dykke” muligheder. Hvis du ikke har dykket før, spørg om “Taiken dyk.”

Saipan tilbyder meget sjov rundt hvert hjørne. Planlæg dit ophold for at se, hvad der kan vente dig omkring den næste bøjning.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her