Saint-Jean-de-Luz ligger i det sydvestlige Frankrig. Byen ligger ved Pyrenæerne i den baskiske provins Labourd. Med sin beliggenhed øst for Biscay bugten er det den eneste beskyttede bugt mellem Spanien og Arcachon, hvilket er fantastisk for et område som ellers ville være utroligt udsat for de vilde løjer Atlanterhavet kan finde på.

Det er ofte byens store rene strande som lokker folk til Saint-Jean-de-Luz. Derudover er byen også hjemsted for utallige terapeutiske spaer, fantastiske muligheder for at svømme, og et hav af andre muligheder som gør, at du kan slappe af på din egen måde. Hvis det interesserer kan du også udfylde din rejseplan med en kasinotur eller en runde golf.

Der afholdes adskillige kulturelle begivenheder året rundt i Saint-Jean-de-Luz, heriblandt offentlige koncerter, surfing filmfestivaler, og Basque Pelota mesterskaberne. Derudover afholdes der også adskillige karnevaler, samt en tunfestival og andre lokale begivenheder. Hvis du er typen som elsker at udforske bør du lægge turen forbi klipperne i Saint-Jean-de-Luz. De står og beskytter øen mod havet døgnet rundt og byder derfor på en fantastisk udsigt over de mange bølger som slår mod landet dagen lang.

Saint-Jean-de-Luz er hjemsted for utallige unikke historier. Louis XIV og Maria Theresa blev gift i den lokale katedral. Hoveddøren er sidenhen blevet muret af – det siges, at det blev beordret af kongen, så der ikke var nogen der kunne blive gift i kirken efter ham. Nu er det tid til at fortælle din historie. Gør Saint-Jean-de-Luz til din næste rejsedestination. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Pau Pyrénées Airport

Pau Pyrénées Airport Aéroport Pau Pyrénées Pau France Airport website IATA: PUF ICAO: LFBP ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Pau Pyrenees Airport Arrivals powered by Airportia Pau Pyrenees Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Saint-Jean-de-Luz
overcast clouds
9.7 ° C
11.7 °
7 °
93 %
1kmh
100 %
tors
9 °
fre
14 °
lør
12 °
søn
15 °
man
15 °

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her