Byen med dybvandshavnen er bedst kendt for at være en færgedestination, men Roscoff har meget mere at byde på end man skulle tro. Den lille by er noget helt for sig selv og byder på en lang række smukke udsigter og gæstfrie indbyggere, som kun en lille by kan. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra et besøg til Roscoff.

Tag en tur til Enez Vaz.

Denne lille ø har færre end 600 faste indbyggere. Øen er udstyret med et fyrtårn og Georges Delaselle botaniske haver som er åbne hver dag, bortset fra torsdag. Det koster lidt at få adgang til haverne, men de byder på så mange vidunderlige stier og planter, at det er værd en øre værd. Haverne byder derudover også på en begravelsesplads fra bronzealderen. Hvis du gerne vil besøge en botanisk have men ikke vil besøge Enez Vaz kan du bare besøge den i Roscoff.

Besøg den lokale sognekirke.

Kirken stammer fra det 16. århundrede og tilbyder et unikt indblik i arkitektoniske kendemærker ved gotisk og renæssancearkitektur. Den har et smukt og unikt layout, både udenfor og indenfor, som byder på fantastiske udforskningsmuligheder.

Kig forbi Marie Stuarts hus.

Det siges af Mary Stuart forlod sit hjem i Skotland til fordel for hendes hjem i Frankrig. Det hjem som det siges, at hun boede i mens hun var i Roscoff blev først bygget mere end et årti efter, at hun forlod byen, men Marie Stuarts hus er alligevel et godt besøgssted.

Med sine kommercielle gallerier byder Roscoff besøgende på muligheden for at udforske lokalkunst. Derudover byder byen på masser af muligheder for at tage på tur og slappe af på en unik måde, uanset om du er klar til en færgetur eller ej. Drik en kop kaffe eller en øl og nyd byens udsigter.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Touristinformation Roscoff

Office du Tourisme Roscoff Quai d'Auxerre 29680 Roscoff Tel 33 2 98 61 12 13 www.roscoff-tourisme.com

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Roscoff
broken clouds
6 ° C
7 °
5 °
80 %
4.1kmh
59 %
tors
3 °
fre
9 °
lør
10 °
søn
10 °
man
10 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her