Rejser til Riga

Riga, som er Letlands hovedstad, er en vigtig havneby, og det primære finansielle og kommercielle center for alle de baltiske lande.

Byen blev bygget i det tidlige 13. århundrede, og er på UNESCOs Verdensarvliste, takket være dens unikke arkitektur og art noveau. Riga, som oprindeligt var en handelsstation for vikingerne, har set talrige konflikter med religiøse islæt gennem historien. På grund af dette kan du se moderne arkitektur og transport der komplimenterer historiske bygninger og strukturer side om side. Hvorfor bør man tage til Riga? Fordi det er en af de mest unikke og utrolige byer i verden.

Go Ahead… Make My Day!

En af de mest unikke ting omkring Riga, er de løse våbenlove inde i byen. På grund af dette, er udflugter med skydning dukket op for både lokale og turister. Det er trods alt ikke hver dag at en person får chancen for at skyde med drevne stormgeværer, såsom AK-47. Du vil blive taget med ud til en skydebane, få nogle sikkerhedsinstruktioner, og herefter giver de dig muligheden for helt at tilintetgøre et mål, som du kan tage med hjem som en souvenir. Glem ikke at tage et billede af dig der skyder med et stormgevær i hænderne!

Tag dig god tid til at besøge den gamle bydel

Mellem de mange gotiske katedraler og art noveau-distriktet, kan en interaktiv tour i den gamle bydel ikke blot være lærerig, men også rigtig underholdende. Prøv en lokal ret på hvilken som helst af de fantastiske cafeer, gå rundt til kunstgallerier, og tænd et lys til minde om nogen på en og samme dag. Sørg for at medbringe et kamera, for du vil ikke kun have lyst til at tage billeder af alt hvad du ser, men du vil også have lyst til at fange nogle fantastiske minder mens du rejser tilbage i tiden. Der er stor chance for at du vil have lyst til at besøge den gamle bydel mindst en gang om dagen i løbet af dit besøg.

Hold varmen mens du husker den kolde krig

Riga var et centralt punkt i stridighederne under 2. verdenskrig samt den kolde krig mellem Rusland og USA. På grund af dette, er der mange unikke bunkere og tidligere militærlejre som du nu frit kan udforske. Få et glimt af hvordan den Syngende Revolution var, da Letland arbejdede for at bryde ud af Sovjetmagten. Hold en fest i en atombunker, hvis du ønsker den fulde sovjetiske oplevelse, inklusiv dansemusik på vinyl og masser af vodka. Dans natten igennem, velvidende om at du er beskyttet fra både kemiske angreb og atomvåben!

Riga er en by der er ved blive mere og mere populær at besøge, da den er ved at blive opdaget. Mist ikke chancen for at opleve en af de smukkeste, mest fortryllende og utrolige byer i verden i dag!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Letlands turistkontor

Letland er en spændende, energisk og smuk feriedestination i Østersøen, der bare venter på at blive opdaget. Det er en sjælden ting nu om dage, at en billig destination er tilgængelig bogstaveligtalt lige uden for din dør og samtidig kan prale af slet ikke at være blevet opdaget på markedet for masseturisme. Men det er lige præcis sådan et sted Letland er, og landet skilte sig først af med sit russiske dække for 20 år...

Turistinformation Riga

Riga Tourist Information Rātslaukums 6 Rīga, LV-1050 Tel: +371 67037900 Website Rige giver besøgende en mulighed for at opleve en helt anderledes form for feriedestination. Riga er en smuk og unik by med en populær Zoologisk Have plus mange andre attraktioner og aktiviteter, inklusiv bungee jumping, bobslæder og skydebaner. Der er en bred vifte af spisesteder i Riga, som både serverer international madlavning og traditionel lettisk mad rundt omkring i byen og så er der også de velkendte fastfood...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

PV Riga

LG Riga Stacijas laukums 2 Centra rajons Rīga, LV-1050 Latvia Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Riga International Airport

Riga International Airport Starptautiskā lidosta "Rīga" Riga Latvia Airport website IATA: RIX ICAO: EVRA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Riga International Airport Arrivals powered by Airportia Riga International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Rīga
scattered clouds
4.8 ° C
5 °
4.4 °
68 %
7.7kmh
40 %
ons
4 °
tors
3 °
fre
1 °
lør
3 °
søn
4 °

Letland valuta, Euro

Penge i Letland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Letland

At rejse med tog i Letland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her