Hvis du nogensinde har ønsket at udforske Nordkorea, vil byen Pyongyang sandsynligvis være din destination. Når du rejser til dette land, vil du opdage, at det er nødvendigt at ofre noget frihed til fordel for oplevelse, men du vil så lære en af ​​de mest isolerede kulturer på i verden i dag bedre at kende.

Pyongyang har nogle interessante steder, og der bygges voldsomt i byen. Der er også en markant mangel på reklame i byen. Kun 5 billboards er angiveligt til stede i byen, og de tilhører alle samme bilforhandler.

Livet kan være svært i Pyongyang, men der er nogle skjulte perler, der findes. Hvis dine “hjælpere” tillader det, spis et måltid på en lokal “autentisk” restaurant, prøv endelig at se om du kan stifte bekendtskab med den lokale ølkultur. Taedonggang er sandsynligvis det mærke, du vil blive tilbudt, men andre er tilgængelige og lige så gode.

Du vil opdage, at karaoke og bowling har en tendens til at være meget populært i Pyongyang, men der er også andre rekreative muligheder. Volleyball er ganske populær i landet.

Pyongyang kræver en vis forsigtighed, især når det kommer til fotografier eller hvad der kan betragtes som “anti-regerings” propaganda. Tag med en organiseret tur, brug sund fornuft, og du kan finde det, at være en spændende og anderledes destination.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Pyongyang
clear sky
8.4 ° C
8.4 °
8.4 °
83 %
1.2kmh
8 %
søn
9 °
man
18 °
tirs
19 °
ons
14 °
tors
13 °

Største byer i Nordkorea

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Nordkorea

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Nordkorea ?

Hvad er klokken i Nordkorea nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Pyongyang, Nordkorea. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her