Som den eneste ø by i hele Storbritannien er Portsmouth noget helt for sig selv. Byen har en større befolkningstæthed end London og er derudover også hjemsted for verdens ældste funktionelle tørdok hvor adskillige kendte skibe har ligget i havn.

Selv HMS Victory – verdens ældste flådeskib som stadig er i brug – ligger her under Union Jack, så hvis du er ude efter en oplevelse helt for sig selv bør du lægge turen forbi Portsmouth.

Flådehistorien er vigtig i Portsmouth.

De fleste af de attraktioner byen har at byde på har med dens flådehistorie at gøre. Royal Naval Museum er det oplagte sted at starte en museumstur, hvorefter man kan bevæge sig videre til Royal Marines Museum, Mary Rose, og HMS Warrior, som var Englands første jernskrogede skib. Hvis det er muligt bør du komme på besøg i november, når du kan deltage i landets største victorianske julefestival.

Udforsk Gunwharf kajerne.

Dette område anvendes til forskellige ting, såsom natklubber, bowlingbaner, og shopping. Sørg for at tage til toppen af Spinnaker tårnet, hvor du vil blive mødt med en fantastisk udsigt over Hampshire og Solent fra 170 meters højde.

Gå en tur rundt om Southsea.

Dette hotelområde byder på sandstrande og bløde bølger på øens sydlige kyst. Her findes der et stort fællesområde som løber fra Clarence Pier til Southsea Castle og er yderst velbevaret. Der afholdes adskillige begivenheder her i området året rundt, så det er det perfekte område for dig, som elsker at gå tur. 

Portsmouth byder på et unikt udvalg af muligheder, så du vil umuligt få svært ved at finde noget at lave mens du befinder dig i byen. Udforsk øen – det er en oplevelse du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Southampton Airport

Southampton Airport Southampton International Airport Southampton United Kingdom Airport website IATA: SOU ICAO: EGHI ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Southampton Airport Arrivals powered by Airportia Southampton Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8510
USD
0,7598
DKK
0,1139
SEK
0,0808
NOK
0,0864

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Portsmouth
broken clouds
7.8 ° C
9 °
6.7 °
63 %
7.7kmh
75 %
ons
8 °
tors
4 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
7 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her