Det melanesiske folk har haft landsbyer i området nær Port Vila, på Vanuatu, siden det 13. århundrede f.Kr. Man kan finde mange kulturelle påvirkninger rundt om i byen, nogle lokale og nogle koloniale, hvilket alt i alt gør Port Vila til en facinerende by.

På Vanuatu Kulturcenter finder du nationalmuseet. Her kan du se genstande fra flere øer som en del af museets permanente samling. Der er ikke nogen bedre måde at lære lokalbefolkningen at kende.

Du vil sikker også nyde at udforske markederne i Port Vila, som ligger ved havnefronten på Kumul Highway. Dette traditionelle marked er fyldt med grøntsager, frugt og andre fødevarer. Mange kommer til at sælge deres håndværk og vise deres kreative færdigheder  inden for udskæringer, tøj og smykker. I modsætning til mange globale og hjemlige markeder finder du atmosfæren her ganske autentisk … og du får stadig en god pris.

Noget af det bedste ved et ophold i Port Vila er de små kinesiske butikker, der er overalt i hele byen. Det er her, hvor du vil hente en hurtig snack, når du er ude at gå. Du finder alt fra en æggesandwich til bananbrød, så du kan roligt regne med ikke at gå sulten rundt i byen. Der er også masser af lokale pubber og spisesteder, der tilbyder vestligt orienterede måltider, men gå ikke glip af “en flyvende ræv” på den lokale restaurant.

Port Vila byder på masser af strandplads, smukt vejr og en charmerende atmosfære, der hjælper dig med at nyde en ferie i stil. Den hører til blandt en af de bedste destinationer.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Vanuatus turistkontor

Vanuatu Tourism Authority Vanuatu Tourism Vanuatu T: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her