De fleste ø destinationer giver dig en meget kompakt oplevelse, da alle de vigtigste seværdigheder normalt er inden for gå afstand. Port Moresby er en anden historie, byen er spredt over større område.

Du kan eventuelt starte med en gåtur langs Ela Beach for at nyde udsigten og nå frem til de store markeder.

Du kan eventuelt leje en 4 × 4 eller tage med på en guidet tur for at se seværdighederne nær Sogeri eller Kokoda, husk stierne der er meget mudrede. Hvis du ønsker at komme ud af byen, er Yule Island en mulighed. Det er et roligt område, her finder du nogle af de bedste fisk og skaldyr i Papua Ny Guinea.

I Port Moresby skal du bruge lidt tid i naturparken der ligger ved siden af ​​universitetet og har mange eksempler på det lokale dyreliv. Her kan du hilse på trækænguruer, wallabies og flere arter lokale fugle. Naturomgivelserne giver tilstrækkelig isolering til at byens lyde dæmpes og du kan finde en dejlig fred og ro her midt i byen.

At dykke er en af ​​de bedste vandaktiviteter når du besøger Port Moresby. Flere skibsvrag og smukke rev er inden for nem rækkevidde fra hovedstaden, og mange guidebureauer kan hjælpe dig med det udstyr du har brug for. Erfarne dykkere kan starte turen på Loloata Island, da den har en dedikeret dykkerbutik.

Port Moresby byder på mange eventyr. Din opgave er enkel: Vælg et af dem, og lad alt det sjove begynde.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Helligdage i Papua Ny Guinea

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her