Poole har længe spillet in vigtig rolle i regionens udvikling. Der har været bosættelser i området siden jernalderen og byens kaj har hjulpet regionens maritime industri godt på vej. Nu til dags er Poole en vigtig turistdestination, takket være dens smukke parker og sandstrande.

Tilbring en afslappet eftermiddag i Lighthouse Arts Centre.

Kunstcentret i Poole er det næststørste i England, lige efter modparten i London. Udover en biograf og et studie byder dette center på en koncerthal med 1.500 pladser. Centret er hjemsted for Bournemouth Symphony Orchestra. Der arrangeres forestillinger hver onsdag samt en årlig opera. Derudover sørger centret også for at udgive film, dans, og ballet.

Poole Museum byder på et unikt indblik  i regionen.

En af de mest interessante udstillinger på dette museum er Poole Logboat, som blev bygget fra et enkelt egetræ for mere end 2.000 år siden. Der er plads til 18 mennesker i båden, som blev fundet ved et uheld da den lokale havn blev opgravet. Museet har derudover også en hel etage fyldt med keramik som er blevet fundet i regionen.

Tilbring en dag på stadion.

Poole byder derudover også på en raceplads til mynder og byens speedway hold.

Poole er hjemsted for tre af de ældste spejderkorps i verden og havgrænserne som byen fik foræret i 1612 tjekkes hvert år af Beating of the Bounds. Der ligger altid en unik oplevelse i vente i Poole, så hvad venter du på? Tag et par behagelige sko på og sæt opdagelsesrejsen i gang.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Bournemouth Airport

Bournemouth Airport ex Hurn Airport Bournemouth United Kingdom Airport website IATA: BOH ICAO: EGHH ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bournemouth Airport Arrivals powered by Airportia Bournemouth Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8510
USD
0,7598
DKK
0,1139
SEK
0,0808
NOK
0,0864

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Poole
scattered clouds
7.3 ° C
8.3 °
6.1 °
65 %
9.8kmh
40 %
ons
7 °
tors
9 °
fre
11 °
lør
11 °
søn
9 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her