Pietermaritzburg kaldes of Birthplace of Legends og når du først ser denne fantastiske by vil du med det samme forstå hvorfor. Med sin beliggenhed i Sydafrikas KwaZulu-Natal provins er byen en fantastisk base for enhver som er på udkig efter et lidt anderledes eventyr. Derudover er det også en af verdens bedst bevarede victorianske byer.

Hvis du interesserer dig for det lokale vildtliv og kulturen i området omkring byen anbefaler vi en tur til Bisley Valley Nature Reserve, hvor du vil blive mødt med utallige muligheder for at mountainbike, paraglide, og tage på bjergbestigning. Derudover er der også mulighed for at tage på afslappede gåture rundt omkring i byens parker, eller blot slappe af i National Botanical Gardens. For at lære lidt mere om regionens historie kan du med fordel tage forbi KwaZulu-Natal Museum og Tatham Art Gallery.

Ønsker du at starte dagen med en afslappet vandretur bør du tage en tur forbi Queen Elizabeth Park Nature Reserve på byens nordliggende bakker. Formålet med reservatet er, at beskytte nogle af regionens mange eksotiske, indfødte planter. Der er forskellige picnicområder rundt omkring i reservatet, så du kan med lethed tilbringe en hel dag herude, hvis det frister.

Derudover ligger Pietermaritzburg også tæt på kysten, hvilket naturligvis er en fordel for dem, som gerne vil tilbringe mindst én dag på stranden. Uanset hvad du er på udkig efter kan vi garantere for, at du kan finde det i Pietermaritzburg. Udforsk byen i dit eget tempo; det er en afslappende oplevelse du sent vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Pietermaritzburg
clear sky
10.6 ° C
10.6 °
10.6 °
88 %
1.4kmh
0 %
tirs
27 °
ons
21 °
tors
21 °
fre
24 °
lør
21 °

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her