Beliggende på øen Pohnpei, er denne lille by Mikronesiens hovedstad. Øen og byen var traditionelt styret af stammehøvdinge siden før optegnelser omkring øerne kendes. I begyndelsen af det 19. århundrede begyndte koloniseringen. Øerne ændrede herefter ejerskab flere gange, indtil de endelig opnåede uafhængighed fra USA i 1979.

Palikir og de omkringliggende øer er meget fjernt beliggende, hvilket kun hælper til at give en fantastisk atmosfære af ren afslapning. Øen Pohnpei har jungler, der er værd at kigge nærmere på, enten alene eller med en lokal guide. Du kan også arrangere udflugter til andre steder i Mikronesien, såsom en tur til Chuuk for at nyde de førsteklasses dykkersteder, du finder der.

Du kan også nyde den charmerende resort atmosfære, der hersker i Palikir og på øerne generelt. Her er lejlighed til at svømme, dykke, snorkle, nyde dine yndlingscocktails og have masser af strandtid, mens du nyder de blide bølger i Stillehavet.

Mange af øerne, herunder Pohnpei, tager deres kultur og traditioner meget alvorligt. Der er omkring et dusin forskellige sprog, der almindeligvis tales i Mikronesien, selv om engelsk er det officielle og “fælles” sprog. At studere den lokale kultur er en oplevelse, du ikke bør gå glip af under et ophold i Palikir.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her