Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Afghanistan
Afrika
Airlines
Albanien
Amerika
Amerikanske Jomfruøer
Anbefalinger
Anguilla
Ankomst
Antigua og Barbuda
Argentina
Armenien
Artikler
Aruba
Ascension Island
Aserbajdsjan
Asien
Bahamas
Bangladesh
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bonaire
Bosnien Hercegovina
Brasilien
Britiske Jomfruøer
Brunei
Burkina Faso
Burundi
Cambodja
Cameroun
Canada
Caribien
Cayman øerne
Central Amerika
Centralafrika
Centralafrikanske Republik
Centralasien
Chad
Chile
City guide
Clubs
Colombia
Comorerne
Congo
Costa Rica
Curacao
Cypern
Deals & Rejsetilbud
Djibouti
Dominica
Dominikanske Republik
DR Congo
Ecuador
El Salvador
Elfenbenskysten
Eritrea
Estland
Etiopien
Europa
Falklandsøerne
FAQ
Filippinerne
For børnefamilier
Forum
Frankrig
Fransk Guyana
Gambia
Georgien
Ghana
Godt at vide
Grækenland
Grenada
Grønland
Guadeloupe
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
HD video
Helligdage
Helligdage
History
Honduras
Hviderusland
Indien
Indonesien
Information
Irland
Italien
Italien
Jamaica
Japan
Kap Verde
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kirgisitan
Kultur og Sport
Kultur, Sport & Events
Laos
Letland
Liberia
Litauen
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldiverne
Mali
Martinique
Mauretanien
Mauritius
Mexico
Moldova
Mongoliet
Montserrat
Mozambique
Myanmar
Nederlandene
Nederlandene
Nepal
Nicaragua
Niger
Nigeria
Nordamerika
Nordkorea
Norge
Overnatning
Østafrika
Østasien
Østeuropa
Østrig
Østtimor
Pakistan
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Portugal
Pubber
Puerto Rico
Rejse og bo
Rejse video
Rejseforum
Rejseinspiration
Restaurant
Rumænien
Rwanda
Saba
Saint Barthélemy
Saint Kitts og Nevis
Saint Lucia
Saint Martin
Saint Vincent og Grenadinerne
Sankt Helena
Schweiz
Se og gøre
Senegal
Seværdigheder
Seychellerne
Shopping
Shopping Area
Shopping Ideas
Sierra Leone
Sint Eustatius
Sint Maarten
Skandinavien
Slovakiet
Slovenien
Somalia
Spanien
Spanien
Spise & drikke
Sri Lanka
Storbritannien
Storbritannien
Surinam
Sverige
Sydamerika
Sydasien
Sydeuropa
Sydkorea
Sydøstasien
Sydsudan
Tadsjikistan
Taiwan
Tanzania
Terminal Lufthavn
Thailand
Togo
Togrejser
Tours
Trinidad og Tobago
Tristan da Cunha
Turistinformation
Turistkontor
Turkmenistan
Turks og Caicos øerne
Tyrkiet
Tyrkiet
Tyskland
Uganda
Ukraine
Ungarn
Ungarn
Uruguay
USA
Usbekistan
Venezuela
Vestafrika
Vesteuropa
Video og TV
Vietnam
Zambia
Zimbabwe

Du kan finde Osnabrück i Tysklands Niedersachsen region ved den nordlige kant af Teutoburgerskoven.

Det ligger i Wiehengebirge, og blev oprindeligt grundlagt som en markedsplads, der lå ved siden af det bispesæde, der blev grundlagt af Karl den Store i det ottende århundrede. I løbet af det følgende århundrede, fik Osnabrück told- og møntprivilegier, og inden det tolvte århundrede, blev den opført som by.

Osnabrücks historie falder i samme tråd som andre middelaldersamfund, der blev berørt af følgevirkningerne af hekseri. Heksejagter, der svarer til historierne om Salem, var almindelige i Osnabrück i næsten et århundrede på grund af reformationen og de religiøse krige. Over 270 kvinder døde ved at blive brændt på bålet.

Osnabrück har måske nok haft en mørk historie, men fremtiden er ganske lys! Hvis du planlægger et besøg til denne by inden for den nærmeste fremtid, er her nogle få ideer til at få din rejse godt i gang.

Heger Tor er bemærkelsesværdigt imponerende!

Dit først stop i Osnabrück vil sandsynligvis være Heger Tor eller Hegerporten. Der var op til flere soldater fra denne by, der kæmpede i slaget ved Waterloo i 1815. Denne port står til minde om disse soldater og stenarbejdet i buegangen og de majestætiske søjler leder tanken hen på tidlig græsk eller romers arkitektur.

Efter et besøg til dette monument, kan det altid anbefales at se Bucksturm, som er byens ældste tårn. Det var i sin tid en del af de gamle mure, og det var det sted, hvor folk der blev taget til fange for hekseri, var fængslet før deres retssag og henrettelse. Spøgelserne synes at hjemsøge væggene i dette tårn, hvilket fremgør af de kuldegysninger og den gåsehud man føler, når hårene står op i nakken på en, jo nærmere man kommer til stedet.

Endnu en enestående arkitektonisk del af Osnabrück er Ruwe springvandet, der blev bygget i 1985 til ære for byens 1200-års fødselsdag. Du vil finde den på et lille torv, og skønt man nemt kunne overse springvandet, hvis det ikke var for grunden til, at den blev bygget, siges det at hvis man ønsker her, vil ønsket gå i opfyldelse på et eller andet tidspunkt i ens livstid.

Hvad kan man lære fra en ældgammel slagmark?

Et af de bedste museer inden for Niedersachsen området er Kalkriese Museet, der ligger på slagmarken ved Teutoburgerskoven. I dette oldtidsslag, lykkede det Arminius at forene de forskellige germaniske stammer og besejre den fremrykkende romerske hær. Skønt hans indflydelse til sidst blev undermineret, efter han led nederlag til Germanicus, for langt om længe at blive myrdet af sine rivaler, standsede denne ene sejr romernes samordnede indsats for at erobre regionen, og den var starten på foreningen af det tyske folk.

Den gamle by i Osnabrück er også et vidunderligt sted at gå sig en afslappet tur. Gaderne er smalle og mange af bygningerne daterer tilbage til middelalderen. Der er en del skjulte perler at finde, så tag dig god tid, snup en varm kop kaffe på en dag med frisk vind, og nyd den oplevelse denne by så gerne vil tilbyde dig. Måske vil du se det 45-meter lange maleri, der hedder “Gladiator 2000”, som blev malet i 1986 af Nicolae Covaci.

Hvis du befinder dig i byens centrum, kan vi også foreslå at købe nogle godbidder fra Leysieffer. Denne chokoladefabrikant har hovedkvarter midt i byen og byder også på flere andre konditorvarer. Bed om en rundvisning og masser af smagsprøver!

Hvorfor ikke besøge en af verdens højeste kirker?

Katharinenkirche i Osnabrück blev bygget i det trettende århundrede, og er ofte opført som en af byens vigtigste seværdigheder. Der er et antal engagerende og interaktive statuer på gangstien, der fører op til kirken, som tårner sig op over resten af byen. Triumfkors gruppen i kirken daterer tilbage til 1250 og de apostle, der er på søjlerne i kirkeskibet blev lavet i det sekstende århundrede.

Haseuferweg er også det perfekte sted at gå en tur, hvis du besøger Osnabrück. Du kan spadsere lige langs med floden, der flyder ned gennem bymidten omkring to kilometer i alt hver vej, hvis du har lyst. Udsigterne er fremragende og gangstien vil sno sig gennem mange af byens centrale områder, som du ikke bør gå glip af. Tag en, du elsker, ved hånden og nyd en aftentur i solnedgangen!

Der er også et antal bindingsværkshuse, der har klaret sig igennem de omfattende bombninger i Anden Verdenskrig i Osnabrück. Tag dit kamera med, når du tager rundt i byen for at se seværdighederne, og fokus især på Hackenstrasse, hvis du gerne vil ud og handle. Glem ikke de søde engle, der findes på Hotel Walhalla!

Er du klar til at gå på opdagelse i Osnabrück i dag?

Osnabrück har en hel del enestående steder, man kan besøge, takket være dens plads i historien. Det vil altid være tilknyttet religionen, takket være dets rolle i de westfalske fredsaftaler, men du skal ikke lade dette fokus afholde dig fra at nyde alle de ting, denne by har at byde på! Med restauranter som La Vie, der er en af Tysklands bedste restauranter med to Michelin stjerner, til de solide tyske retter og mikrobryggede øl, der kommer fra Hausbrauerei Rampendahl, der er nogle fantastiske middagstilbud, man kan benytte sig af – og så meget mere!

Med de klassiske seværdigheder, man kan se i en by i Niedersachsen, er der et eventyr der, der bare venter på dig. Det er mere end bare en sjov, afslappende ferie. Osnabrück er en oplevelse!

Turistinformation om Osnabrück

På siden her kan du finde informationer omkring turisme og rejser.

Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr.

Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle informationer “godt at vide” samt fakta om Tyskland.

Turistinformation Osnabrück

Touristinformation Osnabrück Bierstrasse 22 - 23 49074 Osnabrück Tel.: +49 0541 - 323-2202 Fax: +49 0541 - 323-2709 www.osnabrueck.de
video

Turistkontor Tyskland

Officielt Turistkontor Tyskland. Turismeorganistion i Tyskland. Skal du på ferie i Tyskland er der altid masser af gratis hjælp og gode tips og råd at hente hos de officielle turistkontor der er underlagt den statslige turistorganisation. Hos denne og tilknyttede turistkontor er...

Information om Tyskland

Hvor ligger Osnabrück i Tyskland

Vi er sociale

5,204FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
209AbonnenterAbonner

Valutakurs Tyskland (Euro)

Vejret i Osnabrück, Tyskland

Osnabrück
mist
4.4 ° C
5 °
3 °
100 %
2kmh
24 %
lør
15 °
søn
15 °
man
13 °
tirs
12 °
ons
12 °

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here