torsdag, juni 21, 2018

Om Tokelau

Tokelau

Tokelau er et øgruppe i det sydlige Stillehav der hører under New Zealand. Øgruppen er hjem for omkring 1.500 indbyggere, helt unikt for Tokelau er, at dets hovedstad roterer hvert år mellem de tre atoller. Tokelau betragtes som en suveræn stat og er den første nation i verden, der skal have energi undelukkende fra solenergi. Tokelau kaldes af nogle for Union Islands, det er ikke ligetil at besøge Tokelau idet der kræves tilladelse for at få adgang til øerne. Medicinsk undersøgelse og et baggrundscheck skal ske i Samoa, før denne...

Hvor er Tokelau i Oceanien - Kort over Tokelau

Besøg Tokelau.

Rejseråd og tips for Tokelau.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Tokelau A-Z

Vi er sociale

5,226FansLike
0FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
192AbonnenterAbonner

Valuta Australien & New Zealand

Hvad er hovedstaden i Tokelau