onsdag, oktober 28, 2020

Country Information

Mikronesien er en mindre region i Oceanien, der består af flere tusind små øer i det vestlige Stillehav. Flere forskellige selvstændige lande er kommet sammen for at skabe en unik politisk identitet. Der er fem selvstændige lande og tre af USA’s territorier, som det står i øjeblikket.

Fire primære øgrupper udgør Mikronesien Carolinerne, Gilbertøerne, Marianerne og Marshalløerne. Der er også den lille ø nation Nauru. Mange af disse lande er spredt vidt og bredt i havet og består sommetider af flere hundrede små koraløer.

Hvad du vil finde i Mikronesien er vejr, der altid er varmt, strande med turkist vand og masser af chancer for at se marineliv. Du kan dykke for at se hajer svømme ind og ud af koralrevene. Der er flere flokke spinnerdelfiner i området. Der er afmærkede område til at svømme, soppe og så videre. Det er den perfekte chance for at nyde solen, en kold drink, og måske lidt af den tropiske brise.

Du vil også finde, at øerne i Mikronesien ofte er fyldt med sang og dans. Musikken i regionen er sommetider baseret på ældgamle ritualer og myter fra hver øs kultur. Mange af disse traditionelle sange videregives fra den ene generation til den anden og skaber en unik og sjov atmosfære for besøgende, der får lov til at deltage i disse festligheder.

Der er en uafhængig ånd i Mikronesien, der ansporer den enkelte besøgende til at gå sin egen vej.

Populære rejsemål i Mikronesien