Rejser til Novigrad

Novigrad betyder den nye by, men navnet snyder. Den lille smukke by er en skøn blanding af nyt og gammelt og ligger kun få kilometer fra Umag og Porec. De smalle gader, små torve og rester af tårne og bymure er bevaret fra middelalderen, og det er lykkedes at beholde den hyggelige atmosfære og det smukke udsende.

Byen har en lille fiskeri- og lystbådehavn. Langs havnepromenaden er der små restauranter og beværtninger, hvor man kan side og nyde aftensolen til den forsvinder i horisonten.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Kroatiens turistkontor

Oplevelser i Kroatien Kroatien grænser op til det glorværdige Adriaterhav til syd og til vest. Ind til for få år siden var Kroatien en mindre kendt middelhavsperle men i de senere år har rejsende for alvor fået øjnene op for dette solskinsparadis. Kroatien er et fantastisk feriested og kan prale af et dejligt middelhavsklima, smukt klart hav og en fantastisk kyst med over et tusinde små øer. På rejser til Kroatien finder du et billedskønt landskab...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Pula Airport

Pula Airport Zračna luka Pula / Aeroporto di Pola Pula Croatia Airport website IATA: PUY ICAO: LDPL ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Pula Airport Arrivals powered by Airportia Pula Airport Departures powered by Airportia Rejser til Istrien Brug Pula Airport som udgangspunkt for en ferie i den del af Kroatien der kaldes for Istrien. Den hjerteformede halvø Istrien i det nordvestlige hjørne af Kroatien har i årtier været kendt som et af de ypperste feriesteder i Europa – Kroatiens Toscana! Her går naturens...

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hotel – Hostel Novigrad

Novigrad - Hotel, Apartment, Hostel 

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

HRK - Kroatisk kuna
EUR
7,4315
GBP
8,6158
DKK
0,9945
SEK
0,6953
NOK
0,7386

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Novigrad
scattered clouds
18.2 ° C
18.9 °
17 °
77 %
11.8kmh
40 %
lør
18 °
søn
17 °
man
15 °
tirs
16 °
ons
11 °

Yderligere rejseinformationer

Kroatien valuta, Kuna

Penge i Kroatien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Kuna (HRK). 1 Kuna = 100 Lipa. Mønter i cirkulation: 1, 2 and 5 Kuna 1, 2, 5, 10, 20 and 50 lipa coins Sedler i cirkulation: 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 and 1000 Kuna Croatian National Bank - HNB

Togrejser Kroatien

At rejse med tog i Kroatien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Tandlæger i Kroatien

Tandlægeklinikker i Kroatien At benytte ferien for at tage en tandrejse til Kroatien er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til det populære ferieland. Mange af de mange besøgende bruger samtidig ferie til at få foretaget tandbehandlinger hos en af de mange velkvalificerede og billige tandklinikker i Kroatien. Priserne på tandbehandling i Kroatien er betydeligt lavere end i Danmark. Afhængig af hvilken behandling du skal have lavet er der gode penge at spare...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her