Når du besøger Palau’s smukke grønne monoliter, er Ngerulmud et af ​​de bedste steder at bo under opholdet. Ngerulmud der erhovedstad for nationen, ligger på øen Babeldaob, og det er med kun 400 indbyggere verdens mindste hovedstad, i en suveræn stat. Før Ngerulmud blev officielt erklæret hovedstad, havde byen Koror denne rolle i Palau.

Selve byens størrelse indikerer formentligt at der ikke er meget at se eller gøre i Ngerulmud. Regeringsbygningerne står højt og stolte med en arkitektonisk stil, der ligner det man ville finde i USA.

Hvid du skal shoppe, spise ude og more dig, vil du sandsynligvis tage til Koror. De fleste turoperatører har deres forretning der, og du vil finde at forretninger er koncentreret i den tidligere hovedstad.

Dykke og snorkle er de primære aktiviteter for de der vælger et ophold i Ngerulmud, og det er til gengæld i verdensklasse. Ingen to dykninger, selv på samme sted, er nøjagtigt ens. Spørg efter dykkermuligheder på Ulong Channel, Blue Corner eller Blue Holes. En helt anden mulighed er f.eks kajaksejlads, prøv et eventyr på Nikko Bay eller Long Island Park der er mindre populær, så her er mulighed for en roligere udflugt.

Fra smukke fisk til sunkne slagskibe giver Ngerulmud adgang til det bedste af Palau og hvad der ligger under overfladen. Hvis du elsker vandsport, så er dette destinationen for dig.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Palaus turistkontor

Palau Tourism Authority PO Box 256 Koror PW 96940 T: (680) 488-1930 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Helligdage i Palau

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her