Napier byder på alt det bedste New Zealand har at byde på. Med sin beliggenhed på Nordøen er byen en af landets primære havne.

Det er derudover hovedbyen for uldproduktion på den sydlige halvkugle, samt en af de primære plantager for frugtproduktion, i form af f.eks. pærer, æbler, og den unikke newzealandske stenfrugt.

Napier er også et vigtigt område indenfor produktion af vin og brænde. Hvis du gerne vil få dig nogle unikke minder fra New Zealand er det en by du bør lægge turen forbi.

Efter et katastrofalt jordskælv i 1930erne forvandlede Napier sig til en Art Deco by. En gåtur igennem byens gader er smuk, fredfyldt, og fyldt med skjulte perler, hvor man kan opdage lidt af hvert. Planlæg dit besøg i februar måned, så du kan deltage i Tremains Art Deco Weekend, hvor du ordentligt kan nyde byens kulturarv og historie.

Den eneste Art Deco by i verden som kan sammenlignes med Napier er Miami Beach i USA. Da byen blev genopbygget under Depressionen er dens linjer og stilarter ret så unikke.

Ifølge lokale legende siges det, at der engang boede en smuk ungmø i havet i nærheden af Napier. Denne legende stammer fra Maori mytologi og ungmøens navn var Pania of the Reef. Nu til dags står der en statue af Pania på Marine Parade – og den har været igennem lidt af hvert. Statuen er blevet skudt og kidnappet, men er hver gang blevet restaureret.

Napier er derudover også en gateway til Hawke’s Bay og resten af Nordøen.

Med sine vingårde, naturlige vidundere, og væld af historier er Napier mere end blot et eventyr. Det er en mulighed for at opleve New Zealand på en helt autentisk måde.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Napier
scattered clouds
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
73 %
3.6kmh
25 %
lør
15 °
søn
16 °
man
17 °
tirs
12 °
ons
13 °

New Zealand valuta, Dollar

Penge i New Zealand (sedler og mønter) Valutaen i New Zealand hedder Dollar (NZD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 10¢, 20¢, 50¢, $1, $2 Sedler i cirkulation: $5, $10, $20, $50, $100 Dollar New Zealand National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her