Mellieha Bay ligger på nordvestsiden af øen kun 40 minutter fra lufthavnen, og her finder du smukke strande, hvor du kan slappe af og nyde den varme sol under din ferie på Malta. Det krystalklare, lave vand og de lange sandstrande byder på aktiviteter for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Mellieha er en malerisk by med mange gode oplevelser, og Paradise Bay ligger under to kilometer væk.

Stranden i Mellieha Bay er en af Maltas mest berømte strande. Størstedelen af Maltas kyststrækning er klippekyst, og Mellieha Bay, der også kaldes Ghadira Bay, er Maltas største strand med gyldent sand og dybblåt, roligt badevand. Her får I et lille stykke af paradis, hvor I kan slappe af sammen og nyde solen, eller snorkle i det azurblå vand. Stranden er stor, og det er altid muligt at finde et stille og romantisk sted, hvor I får en perfekt dag på Mellieha beach, før I skal nyde en romantisk middag for to udendørs i den varme sommeraften.

Mellieha Bay ligger på nordsiden af Malta tæt på mange unikke attraktioner, der er perfekte mål for en romantisk udflugt. Få kilometer sydvest for Mellieha ligger strandene Golden Bay og Ghajn Tuffieha Bay. Hvis I vil have en helt speciel oplevelse, skal I stå tidligt op og tage op i bakkerne og nyde den fantastiske panoramaudsigt over det klare, turkisblå hav og den forrevne klippekyst. Til en anden romantisk udflugt kan I pakke en madkurv og tage færgen fra Cirkewwa til Gozo, hvor I kan opleve antikke templer og klippestrande på den smukke og sagnomspundne ø.

Tag en sejltur rundt om Anchor Bay, eller tag til Cirkewwa Harbour og tag færgen videre til øerne Gozo og Comino. – De eventyrlystne kan prøve vandski, windsurf og parasailing i Mellieha Bay. – Udforsk den charmerende by med alle de hyggelige caféer, små fine butikker og den venlige atmosfære. – Aftenerne byder på afslapning i den hyggelige by på de fine restauranter og lokale tavernaer.

Det maltesiske køkken er inspireret af det sicilianske, og de traditionelle maltesiske retter er rustikke og velsmagende, ganske som på naboøen. Nyd det lokale køkken på de mange restauranter i Mellieha Bay, hvor I kan nyde middagen med udsigt over havet, eller vælg en af de hyggelige restauranter, der gemmer sig i den gamle bydel. Restaurant La Tosca på Hotel Solana er populær til en middag for to med gourmetmad og god betjening.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Maltas turistkontor

Den flotte middelhavsø Malta ligger 96 kilometer syd for Sicilien, og er et fremragende feriested for alle. Fra tidsløse landsbyer og storslået barokarkitektur, til smukke strande og pulserende natteliv. Rejser til Malta har masser af charme. På Malta rejser finder man aktiviteter og seværdigheder for alle. Som par kan I nyde de romantiske strande og det livlige natteliv i Sliema og Bugibba, samt de kulturelle seværdigheder i Valetta. Familier og grupper kan vælge mellem de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Valletta
clear sky
26.2 ° C
26.7 °
26 °
74 %
1.5kmh
0 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °

Malta valuta, Euro

Penge i Malta (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Hvad er klokken i Malta ?

Hvad er klokken i Malta nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Valletta, Malta. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Malta

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Malta

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her