onsdag, juli 18, 2018

Om Iran

Iran

Der findes få steder i verden som byder på en mere unik mellemøstlig atmosfære end Iran. Alt fra Teherans modernitet til Kishs enestående strande er noget helt for sig selv. Landet er fyldt med musik, kunst, og arkitektur som både er undervurderet og uden lige. Det kan være en meget interessant oplevelse at besøge Iran. Grundet den amerikanske embargo som har hærget landet i flere end 30 år kan man kun betale kontant i landet, hvilket betyder, at man overhovedet ikke kan bruge vestlige kreditkort. Landets pengeautomater tager heller ikke imod vestlige...

Hvor er Iran i Mellemøsten - Kort over Iran

Besøg Iran.

Rejseråd og tips for Iran.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Iran A-Z

Ahvaz

Ferie i Ahvaz og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.

Isfahan

Ferie i Isfahan og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.

Karaj

Ferie i Karaj og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.

Mashhad

Ferie i Mashhad og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.

Qom

Qom er en kort køretur fra Teheran. Denne hellige by er hjemsted for et blomstrende industricenter og utallige udforskningsmuligheder. Sørg for at skaffe dig lidt Sohan. Denne snack er ligeså sprød som karamel og den er perfekt til når man går rundt i byen. Iran har identificeret næsten 200 steder med kulturel eller historisk betydning i og rundt omkring byen. En af de mest imponerende steder er Jamkaran Mosque, Al-Ghadir Mosque, og Imam Hassan Al-Asgari Mosque. Hver struktur er visuelt imponerende og afspejler Qoms status som et naturligt ressourcecentrum. Jamkaran Mosque...

Shiraz

Ferie i Shiraz og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.

Tabriz

Ferie i Tabriz og Iran På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Iran. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Iran.
video

Teheran, Irans hovedstad

Teheran er en af de største byer i Mellemøsten og det vestlige Asien. Byen byder besøgende på adgang til utrolige landmærker, arkitektur fra Pahlavi og Qajar æraerne, og unikke kunstformer. Du vil blive mødt med utallige forskellige stilarter under dit besøg, som hver især repræsenterer de mange temaer som gør byen smuk. Der er blevet afholdt graffitifestivaler i byen siden 2014. Man bliver nødt til at planlægge lidt i forvejen hvis man gerne vil til Iran. Medmindre man er britisk statsborger kan man få et visum ved ankomst. Har man britisk...

Vi er sociale !

5,208FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
196AbonnenterAbonner

Valutakurser

Hvad er hovedstaden i Iran

video

Teheran, Irans hovedstad

Teheran er en af de største byer i Mellemøsten og det vestlige Asien. Byen byder besøgende på adgang til utrolige landmærker, arkitektur fra Pahlavi og Qajar æraerne, og unikke kunstformer. Du vil blive mødt med utallige forskellige stilarter under dit...