Kunne du tænke dig at opleve det Røde Hav, med dets hvide sandstrande og fantastiske dykker-muligheder, uden det medfølgende hav af turister som de fleste egyptiske byer har at byde på? Så er Marsa Alam den perfekte rejsedestination for dig. Byen er hjemsted for den berømte Abu Dabab strand, hvor du med garanti vil se mindst én skildpadde og, hvis du er heldig, noget mere unikt, såsom en krokodillefisk.

Hvorfor ikke besøge Kleopatras mine?

Mange af de vidundere som Egypten har at byde på, såsom pyramiderne og de fantastiske skulpturer som har overlevet i flere årtusinder, ville ikke stå der i dag uden Egyptens miner og alt det hårde arbejde der blev lagt i konstruktionen af disse vidundere. Derudover ville landet heller ikke have de fantastiske ædelsten som det nu engang har. Smaragderne kommer fra Kleopatras mine i den østlige ørken, som har været mineret siden den ptolemæiske æra.

Når du føler, at du har ledt efter smaragder længe nok giver det kun mening at slappe af ved det Røde Havs smaragdgrønne vand. Du kan for eksempel vælge at slappe af på Honkorab stranden syd for Marsa Alam. Her vil du kunne mærke solens varme stråler på din krop, få dig en kølig drink, og tage på dykkertur hvis det interesserer dig. Men husk – én ting af gangen.

Tag på udforskning på fiskemarkedet!

En af de bedste oplevelser Marsa Alam har at byde på er Port Ghalib Marina fiskemarkedet. Her kan du spise lækre fisk- og skaldyrretter fra frisk fangst. Det er et af de mest udsøgte måltider du overhovedet kan forestille dig. Jo mere du investerer i markedet, jo mere får du ud af dit besøg, så vi anbefaler næsten at springe et måltid eller to over, så du virkelig kan nyde oplevelsen til fulde.

Hvis du befinder dig i Marsa Alam når Ramadanen er ved at være slut kan du med fordel deltage i Eid al-Fitr, hvis du ønsker en helt unik oplevelse. Højtiden fejrer, at fasten i den hellige måned er slut og er den mest fantastiske måde at fejre den muslimske tro på.

Hvis man ønsker at opleve mere af Egypten på ferien til Marsa Alam, er man kun 2 timers kørsel fra templerne og de historiske monumenter i Luxor, eller 30 minutter fra Kamelernes Dal, hvor man kan se de vilde gazeller i denne smukke nationalpark. Hvis man hellere vil shoppe på ferien er man mindre end en time fra den historiske El Quseir, hvor man kan prutte om prisen på perfumer og sølv i souk’en. Man kan også udforske ørkenen på en jeep safari på ferien til Marsa Alam, eller tage en sejltur, hvor man kan være så heldig at spotte delfiner og skilpadder.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Egyptens turistkontor

Oplevelser i Egypten Når du rejser til Egypten er du garanteret strålende solskin hele året rundt, og du har fremragende muligheder for at nyde de smukke hvide strande, de betagende koralrev og nogle af verdens mest berømte historiske seværdigheder, pyramiderne i Giza. Uanset om du planlægger en længere sommerferie med børnene eller en kort, romantisk rejse for to, så rejser til Egypten en oplagt mulighed. Landet byder på helt enestående kulturskatte og historiske monumenter, samt Det...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Marsa Alam International Airport

Marsa Alam International Airport  Marsa Alam Egypt Airport website IATA: RMF ICAO: HEMA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Marsa Alam International Airport Arrivals powered by Airportia Marsa Alam International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Marsa Alam
clear sky
17 ° C
17 °
17 °
51 %
4.6kmh
0 %
søn
17 °
man
21 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
21 °

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her