Når du besøger Marshalløerne, er der en god chance for, at du opholder dig i Majuro under dit ophold. Her finder du shoppingområder, feriekomplekser, ferieatmosfære og masser af gode strande der venter på dig. Her er også mere end 2.000 års historie at udforske, og du vil finde at et ophold her er langt fra kedeligt.

Et af de bedste strande er Laura Beach. Det er på den vestlige spids af øen, så det er omkring 40 kilometer fra byen. Stranden er bred og smuk, med alle bekvemmeligheder til rådighed, og det er absolut værd at tage turen derud. Du kan også vælge at tage en båd til “Picnic Island”, hvor du kan leje en strand hele eller endda campere der natten over.

Prøv Alele Museum og Arkiver for at lære øerne at kende lidt bedre. Selvom rummet er lille, med kun en udstillingsgang, finder du en håndfuld genstande og fotografier, der hjælper med at fortælle historien om Majuro og de andre samfund omkring øerne. Konventionscenteret tilbyder lejlighedsvise udstillinger, gør et stop hvis du er her mens en sådan udstilling finder sted.

Mulighederne for at snorkle, svømme og dykke er rigelige omkring Majuro. Husk at den lokale kultur er noget konservativ, efter vestlige normer, så der er skrevne og uskrevne regler der bør følges, f.eks at bar hud bliver vist mindst muligt under aktiviteter. Kulturen lægger stor vægt på familielivet. Mange besøgende finder sig selv symbolsk optaget i en lokal familie under opholdet, nogle gange som en gestus ved deres ankomst.

Majuro er en unik og smuk destination, der byder dig velkommen med åbne arme. Det er virkelig et vidunderligt sted for din næste ferie.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her