På Magaluf, vil du opleve en ferie med både sol og sjov. Den sydvestlige side af øen i Mallorca tilbyder et væld af skønne, hvide sandstrande og et farverigt natteliv. Med en gennemsnitstemperatur på 31 grader er det oplagt at tilbringe dagen i afslappende omgivelser på stranden, med mulighed for vandsport som dykning og jetski. Om aftenen kan du finde hyggelige pubs på ”Magaluf Strip” og danse på én af de vilde natklubber. Derudover kan Magaluf rejser underholde dig med spændende forlystelses- og vandparker for børn og barnlige sjæle.

Magalufs smukkeste attraktioner er dens tre dejlige strande; ”Magaluf Strand” er den største, nord for den finder du ”Son Mathias strand”, som munder ud i ”Palma Nova strand”. Det er muligt at gå fra strand til strand og nyde den smukke udsigt af det krystalklare, azurblå hav og den lange, hvide strandbred. Hvis du hellere vil nyde området til vands, tilbydes der hyggelige turist-bådture, med mulighed for at opleve delfiner. Er du mere til fart og spænding, kan ”Quake Jet” give dig 25minutters vild sightseeing. Med jettens skarpe sving og høje fart føles det som at være midt i et jordskælv så der er ingen grund til at kede sig på Magaluf rejser!

Efter en dag på stranden med spændende aktiviteter som banan-bådture, faldskærmsflyvning eller solbadning, er det tid til at nyde det store udvalg af Magalufs hyggelige restauranter langs strandpromenaden. Specielt for Magaluf rejser er der mulighed for at spise traditionelle, britiske retter, men også den spanske risret Paellaen skal opleves. Inden du for alvor slår dig løs i nattelivet kan der måske blive tid til at nyde en billig drink på ét af de mange stemningsfyldte barer.

For unge og par der rejser til Magalufs er de mange populære natklubber og diskoteker oplagt at besøge. ”BCM Planet Dance” er et af Europas største natklubber, der især er kendt for sine uforglemmelige skum- vand- eller popkorn-fester samt lys og lasershows. Dernæst kan anbefales Boomerang natklub, som har live-musik med kendte dj’s. Er du mere til RnB spilles den bedste urban-musik på Tokio Joe’s, eller 1980’er-1990’er hits på Carwash. Alle er de placeret på eller i nærheden af ”Magaluf Strip” og der er helt sikkert ikke mangel på festlige indslag på jeres Magaluf rejser.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Spaniens turistkontor

Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid EspañaTel: (91) 3433500WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro Member Countries
USD
0,8932
GBP
1,0787
DKK
0,1340
SEK
0,0936
NOK
0,1007

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Magaluf
clear sky
29.4 ° C
30 °
28.3 °
37 %
6.7kmh
0 %
tors
31 °
fre
28 °
lør
27 °
søn
28 °
man
30 °

Spanien valuta, Euro

Penge i Spanien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Spanien

At rejse med tog i Spanien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Rejser til Spanien

Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien.

Middelhavskysten byder på gemte bugte og dejlige strande; Atlanterhavskysten byder på smukke hoteller hvor man ordentligt kan blive forkælet. Mellem de to smukke naturpunkter er der masser af bjerge og andre naturfænomener du frit kan udforske.

Der findes nogle interessante steder i Spanien som gør, at landet virkelig er unikt. Vidste du for eksempel at der findes egyptiske templer du kan udforske, eller at nogle af de fineste ruiner fra romertiden stadig anvendes til forestillinger? Hvad med, at verdens ældste restaurant er spansk?

Uanset hvilken by du vælger at besøge bør du planlægge at tage hertil om sommeren, hvor der afholdes en fiesta i stort set alle byer. Det vil uden tvivl være din hidtil bedste festoplevelse. Glem alt om at kaste med tomater eller løbe med tyre. Kast med marengs i stedet. Dans hele natten. Bed om tilgivelse i et af de 1.000 år gamle templer, katedraler, eller moskeer rundt omkring i landet.

Det bedste ved Spanien er måske, at der er noget at udforsk uanset hvor du befinder dig. Her kan der være tale om alt fra en afskærmet strand til en restaurant man aldrig har hørt om til den bedste flaske vin du nogensinde har smagt. Spanien er smuk og byder på den perfekte mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen. Planlæg din tur i dag. Du ved aldrig hvad du vil ende med at finde!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here