Libreville ligger i Gabons kystnære region og giver let adgang til de omkringliggende nationalparker og floder med alle de eventyr, der venter der. Besøgende vil også finde mange muligheder for at udforske selve byen.

Det vigtigste marked i Libreville ligger i Mont Bouet. Der vil du finde hundredvis af boder, der sælger alt fra dagligvarer over husholdningsvarer til traditionel medicin. Passagerne er smalle og fjerkræet sælges nogle gange, mens det stadig er i live, så du kan let blive angrebet af middagkyllingen. Lige uden for markedet sælges lokalt produceret stof med tryk.

Husk at besøge National Museum for kunst og tradition når du er i Libreville. Andre museer der er meget interessante er det franske kulturcenter og Gabons nationalmuseum hvor du kan se mange lokale genstande, udskæringer, skulpturer samt udstillinger der viser stammelivet. Der finder ligeledes mange kulturelle begivenheder on koncerter sted, så sørg for at tjekke programmet for at se, hvad der kan være interessant under dit ophold.

Saint Marie katedralen i Libreville er noget af det du skal se. Det var det første mission, der blev grundlagt af bosættere i regionen. Libreville er en af de specielle byer, der byder dig varmt velkommen og inviterer dig til at blive fra det øjeblik du ankommer. På mange måder føles det som hjemme. Gør det til din næste destination, og der vil næsten ikke være grænser for, hvad du kan opleve.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Libreville
scattered clouds
29 ° C
29 °
29 °
79 %
4.1kmh
40 %
tors
28 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
26 °
man
28 °

Største byer i Gabon

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Gabon

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Gabon ?

Hvad er klokken i Gabon nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Libreville, Gabon. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her