Larnes histories rødder rækker længere tilbage end Biblen, så byen er meget mere end bare en færge-by. Et af byens historiske højdepunkter er ruinerne af Olderfleet Castle.

Carnfunnock County Park

Denne park ligger blot et par kilometer nord for Larne og byder på adskillige aktiviteter. Den store park er perfekt til campister og folk som gerne vil udforske de diverse haver. Højdepunktet er labyrinten og når den er gennemført resten af dagen kan tilbringes med golf og andre aktiviter.

Ballygally Strand

Denne strand befinder sig nord for byen og er muligvis den bedste i hele området. Den er ren og byder på et stort sandområde som giver adgang til Ballygally Castle Hotel: landets ældste beboede bygning.

Naturlige udforskningsmuligheder

Lidt længer indlands kan man tage på gåtur i skoven og ved vandfaldene ved Glencoe. Larne Lough ligger også i nærheden og byder på mulighed for at mountainbike og se på fugle. For at få et unikt undervandsperspektiv på Larne kan man tage på dykketur rundt om the Maidens.

Du kan altid finde en pub i Larne hvis du gerne vil det, men denne smukke by byder også på et væld af udforskningsmuligheder. Brug disse muligheder til fulde og fordyb dig i områdets historie. Det vil blive en oplevelse du sent vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8510
USD
0,7598
DKK
0,1139
SEK
0,0808
NOK
0,0864

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Larne
light snow
5.8 ° C
6.1 °
5 °
74 %
7.7kmh
45 %
ons
5 °
tors
4 °
fre
5 °
lør
8 °
søn
4 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her