Denne smukke uspolerede landsby Koutouloufari ligger på en bakkeside ovenfor det travle resort Hersonissos på Kreta. Koutouloufari har fantastisk udsigt udovrer bugten nedenfor og en fredfyldt atmosfære. Det er det perfekte tilflugtsted. Tag på strandene i Hersonissos på jeres ferie i Koutouloufari. Der er adskillige små badeområder og lange strækninger af gyldent sand som sikrer den ultimative afslapningsdag i solen. Hvis man ønsker fred og ro på ferien til Koutouloufari, så tag til den lille strand Limanakia, eller hvis man vil være der for det sner, tag til den store strand ved resortet, hvor der er fremragende faciliteter til familier. Man kan også forsøge sig med vandsportsaktiviteterne, eller blot slappe af og solbade. Hvis man tager til Star Beach, er der her en uimodståelig vandpark, som børnene vil elske!

En ferie til Koutouloufari er ideel til de der gerne vil være i et stille og smukt område men tæt på den pulserende atmosfære i et travlt resort. Indtag den panoramiske udsigt over kysten som man går ned at bakken til Hersonissos, vhor man kan besøge den travle havn eller tage børnene med til det lokale akvarium. Eller besøg open-air museet Lychnostasis Museum og klosteret Agios Georgios, hvis man vil smage op på kretansk historie på ferien til Koutouloufari. Hvis man vil på familiedagstur, kan man ride eller spille golf: Koutouloufari har adskillige golfmuligheder samt gokart i Hersonissos. Hvis man vil smage på lidt historie og kultur på ferien til Koutouloufari, kan man tage til ruinerne fra bronzealderen ved Knossos, hvor man kan se det antikke minoanske palads. Eller tag til Heraklion hvis man vil shoppe. Man kan også sejle en tur til naboøen Santorini hvor man finder idylliske sandstrande. Hvis man vil have en stille og rolig aften i byen på Koutouloufari, find en lokal taverna og smag noget af det lokale mad eller tag til Hersonissos hvis man vil danse.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Grækenlands turistkontor

Ferie i Grækenland Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos. Lad op på stranden Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkring Kreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9046
GBP
1,1885
DKK
0,1338
SEK
0,0953
NOK
0,0991

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Athens
broken clouds
9.8 ° C
12.8 °
6.7 °
87 %
1.4kmh
75 %
lør
15 °
søn
17 °
man
15 °
tirs
17 °
ons
13 °

Yderligere rejseinformationer

Grækenland valuta, Euro

Penge i Grækenland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank
video

Drone video fra Zakynthos, Grækenland

Ioniske Øer - De 7 Øer Det Ioniske Hav er beliggende på den vestlige side af Grækenland, længst over mod Italien. Øerne har derfor været under venetiansk påvirkning, hvilket er afspejlet bl.a. i byggestilen, som afviger meget fra det øvrige Grækenland. Øgruppen er bestående af 7 øer og kaldes på græsk Eptanisa - hvilket netop betyder de 7 øer. Øerne er fantastisk smukke; grønne og frodige, med smukke olivenlunde, og lange hvide sandstrande. Desuden finder...

Togrejser Grækenland

At rejse med tog i Grækenland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her