Det moderne resort Kiotari er lokaliseret på den sydøstlige kyst af øen Rhodos i Grækenland bare 3 kilometer fra Gennadi og Lardos. Her tilbydes fantastiske bekvemmeligheder og en fantastisk strand med sand og småsten. Så for den perfekte familieferie eller romantisk ferie i år, så tag til Kiotari. Den lange strækning med sand og småsten venter jer på en badeferie i Kiotari. Standene som har modtaget det blå fag tilbyder de perfekte omgivelser for en familieferie i solen. Sandet rammes forsigtigt af vandet, hvilket er perfekt for børn, og går hele vejen rundt om resortet, så der er masser af steder at slappe af og slikke sol. Der er også et godt udvalg af vandsport på tilbud inklusive jetski, windsurfing og parasailing – så meget at vælge imellem på en badeferie i Kiotari!

Det stigende populære resort tilbyder alle bekvemmelighederne man finder på et moderne resort. Her findes et stort udvalg af butikker på en ferie i Kiotari. Tag til den nærtliggende Asklipion, hvor I vil finde smukke byzantinske kirker og slotsruiner fra middelalderen – fantastisk for en dagtur på jeres ferie i Kiotari. Hvorfor ikke leje en bil og tag til det maleriske resort Gennadi eller Lardos. I kan leje en bil og følge kystlinje eller tage ind i landet og udforske nogle af de omkringliggende traditionelle græske landsbyer.

Hvorfor ikke tage på et eventyr på jeres ferie; Kiotari er inden for kort afstand af det smukke badeferiested Lindos hvor gader er fyldt med smukke hvide bygninger som har udsigt over de smukke bugter. Ikke at forglemme det smukke Akropolis, som er værd at besøge. For en fantastisk dag med børnene på en familieferie på Kiotari, så kan I besøge den fantastiske Faliraki vandland eller tage over til den indmuret middelalderby Rhodes By og gå langs de snoede gader med butikker, tavernaer og skjulte kirker. Efter en lang dag, så kan I slappe af på en lokal taverna og nyde atmosfæren – hvad bedre måde at tilbringe jeres ferie i Kiotari.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Grækenlands turistkontor

Ferie i Grækenland Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos. Lad op på stranden Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkring Kreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Athens
light rain
4.1 ° C
6.7 °
1.1 °
86 %
5.1kmh
90 %
man
5 °
tirs
6 °
ons
9 °
tors
9 °
fre
11 °

Yderligere rejseinformationer

Grækenland valuta, Euro

Penge i Grækenland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank
video

Drone video fra Zakynthos, Grækenland

Ioniske Øer - De 7 Øer Det Ioniske Hav er beliggende på den vestlige side af Grækenland, længst over mod Italien. Øerne har derfor været under venetiansk påvirkning, hvilket er afspejlet bl.a. i byggestilen, som afviger meget fra det øvrige Grækenland. Øgruppen er bestående af 7 øer og kaldes på græsk Eptanisa - hvilket netop betyder de 7 øer. Øerne er fantastisk smukke; grønne og frodige, med smukke olivenlunde, og lange hvide sandstrande. Desuden finder...

Togrejser Grækenland

At rejse med tog i Grækenland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her