Kinshasa er hovedstad i Den Demokratiske Republik Congo, og den ligger ved den smukke Congo flod. Byen er parret med Brazzaville der ligger på den anden side af floden, hvilket gør de to byer til de to hovedstæder i verden der ligger tættest på hinanden, naturligvis med undtagelse af Rom og Vatikanstaten.

Der er to måder at opleve Kinshasas kultur. Du kan komme til byen for en afslappende oplevelse, eller du kan omfavne eller lade dig omfavne af byens energiske atmosfære. Hvis du foretrækker at slappe af, så prøv at gå en tur langs floden nær de internationale ambassader. På en søndag formiddag er det store flertal af de 10 millioner mennesker, der bor i Kinshasa, gået i kirke, og det kan være en spændende oplevelse at deltage i en gudstjeneste.

For de, der foretrækker en aktiv præget ferie, finder du flere natklubber, der byder på levende musik hele aftenen og natten. VIP oplevelser kan du få på flere af de større klubber. Hvis du kan lide ideen om at være aktiv, men du vil hellere holde dig tæt på dit hotel, tilbyder de fleste hoteller i byen en bar eller en klub som en del af hotellets faciliteter.

Du vil opdage, at kampsport lektioner kan være meget sjovt at tage under et ophold i Kinshasa også. Judo er utroligt populært, og kamp demonstrationer udføres ofte i det åbne hvor det tiltrækker et stort publikum, når de udføres. Kinshasa tilbyder alle noget, de kan nyde. læn dig tilbage og slap af eller brug din energi og begynde udforskning. Her kommer du til at vælge dit eget eventyr.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Kinshasa
broken clouds
31 ° C
31 °
31 °
58 %
3.1kmh
75 %
tors
31 °
fre
30 °
lør
28 °
søn
29 °
man
28 °

Hvad er klokken i DR Congo ?

Hvad er klokken i DR Congo nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Brazzaville, DR Congo. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i DR Congo

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i DR Congo

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her