Med sin beliggenhed i Sydafrikas nord kapprovins har Kimberley længe været en indflydelsesrig region med hensyn til landets diamantindustri. Det var blandt andet den første by på den sydlige halvkugle som begyndte at bruge elektriske gadelamper. Derudover er Kimberley også hjemsted for Sydafrikas første aktiemarked.

Der findes stadig adskillige miner i regionen som frit kan udforskes, heriblandt The Big Hole, som blev etableret igennem 40 år, fra 1871. Her brugte minearbejdere hakker og skovle til at udgrave et hul på 463 meter og et overfladeareal på 42 acres, hvor de endte med at finde mere end 2.700 kg diamanter.

De fleste kan dog ikke bruge en hel ferie på at udforske huller i jorden, så udover regionens mineringshistorie kan vi også anbefale, at du udforsker Mokala Nationalpark. Her vil du få adgang til naturreservater, hvor du kan se næsehorn og så videre. Derudover er der også adskillige muligheder for at campe og vandre. Hvis du interesserer dig mere for fuglekiggeri kan du planlægge en tur til Kamfers dammen, hvor du uden tvivl vil spotte en masse flamingoer.

Derudover er fluefiskeri også meget populært i Kimberley. Byen byder på fire forskellige floder som stort set er tilgængelige året rundt, hvilket gør den til en af de bedste fluefiskeribyer i hele Sydafrika. Nogle af de mest almindelige arter er Yellow Fish, Barbel, og karpe. Du kan for eksempel planlægge en overnatning på Lillydale Lodge, ved Riet floden.

Før i tiden var Kimberley veletableret som Diamantbyen, men nu til dags byder den sydafrikanske stad på utallige udforskningsmuligheder. Planlæg din tur med det samme – det er en rejse du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Kimberley
clear sky
4 ° C
4 °
4 °
55 %
1kmh
0 %
tirs
25 °
ons
18 °
tors
19 °
fre
24 °
lør
14 °

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her