Johannesburg er en af de største byområder i verden og byder derfor på udforskningsmuligheder uden lige. Uanset om du er til historie, kultur, eller udendørseventyr kan du regne med, at byen kan byde på noget som er lige op ad din boldgade. Johannesburg blev etableret i 1886 da der blev fundet guld på en af de lokale bondegårde, så du vil uden tvivl opleve, at Sydafrikas økonomiske kraftcenter har en personlighed du gerne vil lære at kende.

Byen er så folkekær, at den endda har fået kælenavnet Jozi. Her kan du for eksempel besøge Gold Reef City, hvor der er mulighed for at køre i rutsjebaner samt få et unikt indblik i byens mineringshistorie. Derudover byder Monteacasino på et underholdningskompleks med utallige attraktioner. Hvis du gerne vil lære det lokale vildtliv at kende kan du besøge Lion Park – og hvis du er til øl kan du tage ud til en af byens mange bryggerier.

Jozi har en ret mørk historie og af denne grund bør du lægge turen forbi Apartheid Museum og Constitution Hill. Ved at kombinere disse museer og oplevelser med moderne gallerier, kunststudier, og fine dining muligheder vil du få et reelt indblik i, hvor hurtigt byen har forandret sig uden at glemme sine rødder.

En af de største kulturelle besøgssteder i Jozi er Cradle of Humankind, som befinder sig en kort tur udenfor byen. Cradle of Humankind er på Verdensarvslisten og er en af de vigtigste antropologiske områder i hele verden, da den giver et fantastisk indblik i menneskets historie. Johannesburg er en by som er grundlagt på muligheder. Planlæg en tur hertil snarest muligt.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Turistinformation Johannesburg

Tourist information office Joburg Tourism Company Head office Telephone: +27 11 703 5327 Website: www.joburgtourism.com

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Johannesburg, O. R. Tambo International Airport

O. R. Tambo International Airport (Ex: Johannesburg International Airport, Jan Smuts Airport) Kempton Park Ekurhuleni, Gauteng South Africa Airport Website IATA: JNB ICAO: FAOR ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Johannesburg OR Tambo International Airport Arrivals powered by Airportia Johannesburg OR Tambo International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Johannesburg
clear sky
7.1 ° C
7.2 °
7 °
36 %
2.1kmh
0 %
tirs
19 °
ons
21 °
tors
19 °
fre
18 °
lør
11 °

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her