Kingston Upon Hull, eller for nemheds skyld, Hull, er en blomstrende by som især fokuserer på kunst. Byen byder på adskillige nationale skatte i form af museer.

Der findes alt fra ridemuseet til transportmuseet og museumsområdet i sig selv er også værd at udforske. Læs videre for at finde ud af hvad du kan indarbejde i din rejseplan hvis du planlægger en tur til Hull i den forudseelige fremtid.

Gå en tur igennem East Park.

Parken byder på en stor sø som er perfekt til sejlsport. Derudover byder dette grønne område på masser af dyreliv samt et unik indblik i Hulls fortid, nutid, og fremtid. Afsæt især tid til at gå forbi det unikke Khyber Pass Folly.

Besøg Ferens Art Gallery.

Dette galleri byder på en permanent udstilling af maritim kunst. Derudover udstilles der også moderne kunst, inklusiv en roterende udstilling af lokale og regionale kunstnere. Det er det perfekte stop på en familietur, da børnene kan være kreative i børnegalleriet mens de voksne ser på udstillingerne.

Få en rundvisning i Holy Trinity Church.

Holy Trinity Church er den største sognekirke i England, med plads til flere end 2.000 mennesker. De gotiske vinduer glimter smukt når solen skinner og de mange statuer og skulpturer er noget for sig selv.

Følg Viking Way.

Denne 140 mil lange sti starter ved Humber Bridge og byder på nogle fantastiske udsigter. Stien fører helt til Leicestershire, så du bør ikke planlægge at følge den helt til slut. Sørg for, at du når forbi tidevandsbarrieren som i sin tid blev bygget for at beskytte byen.

Hull byder på nogle fantastiske muligheder for opdagelse. Udover museer og naturstier er der også et akvarium, så det er ikke svært at udfylde en hel dags eller feries rejseplan. Du vil uden tvivl ende med at ønske, at turen varede længere.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8510
USD
0,7598
DKK
0,1139
SEK
0,0808
NOK
0,0864

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Hull
light rain
7.1 ° C
8 °
6 °
57 %
6.2kmh
19 %
ons
7 °
tors
5 °
fre
8 °
lør
10 °
søn
6 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her