Thailands ældste ferieby Hua Hin byder på afslapning og oplevelser der er en konge værdig. Det populære område har længe været en yndet destination for Thailands royale familie, og når du rejser til Hua Hin vil du opleve hvorfor. Byen ligger i det centrale Thailand og har kyst ud mod Thailandbugten. Her kaster palmerne skygger på det fine sand, mens havet indbyder til alverdens former for vandsport. På de mange spa- og wellness resorts kan du forkæle dig selv og din krop, mens din nysgerrighed forkæles på de mange spændende udflugter. Hua Hin rejser giver dig fantastisk natur, mystiske templer og gigantiske buddhaer.

Hua Hin har en 6 kilometer lang paradisstrand, og hele strækningen er spækket med lækre hoteller og spa resorts. Her finder du både luksus, budget- og familievenlige forhold, samt et natteliv i et lidt roligere tempo end hos landets største turistmagneter, som fx Bangkok og Phuket. Da dette er en stationsby, har du på rejser til Hua Hin gode mulighed for længere ture, og til større byer som hovedstaden Bangkok. Hua Hins banegård – den rødgule tempellignende pavillon – er såmænd også en attraktion i sig selv. Oplev stemningen på de travle markeder, hvor sandaler, smykker og lokale delikatesser er blandt det store udvalg af varer.

Når du er blevet varmet igennem på stranden og kølet af med en dukkert, er det tid til at udforske de spændende områder omkring byen. Ved Khao Takiab – ‘spisepindehøjen’ lidt udenfor byen, finder du små fiskersamfund med slidte både. Selve højen skjuler flere smukke templer samt en kæmpe gylden buddha, og fra toppen har du en fremragende udsigt over området. Alle der rejser til Hua Hin bør pakke et par gode terrængående sko. For hvis formen er i orden kan du begive dig mod Pala-u vandfaldet, som ligger i et naturskønt område godt 60 kilometer fra byen. I dette skovområde flakser farverige sommerfugle om ørerne på dig, mens mange eksotiske fuglearter disker op med baggrundsmusikken. Tag en pause undervejs og køl fødderne i en af de små skovsøer.

Er du til flere vandreture kan nationalparken Khao Sam Roi Yot syd for Hua Hin anbefales. Specielt spektakulær er Phraya Nakhon hulen, som åbner sin top og lader sollyset bade ned over et smukt lille tempel i hulens bund. En mindeværdig oplevelser på rejser til Hua Hin.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Thailands turistkontor

Thailand Tourism Authority 1600 New Phetchaburi Road Makkasan, Ratchathevi Bangkok 10400 Thailand T: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bangkok
scattered clouds
29 ° C
30 °
27.8 °
83 %
2.1kmh
40 %
man
30 °
tirs
35 °
ons
36 °
tors
37 °
fre
37 °

Største byer i Thailand

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Thailand

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Thailand valuta, Bath

Penge i Thailand (sedler og mønter) Valutaen i Thailand hedder Bath (THB). 1 Bath = 100 satang. Mønter i cirkulation: 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath coins Sedler i cirkulation: ฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath notes. Thailand National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her